Bel ons:+31(0)756151433
25.000+ Producten
Het Totaalpakket
Met expertise naar succes
Wij zorgen voor u!
| Bedrijf
Naar de startpagina

Friettrechters


Friettrechters, ook wel frietschuif of afvulschep genoemd, kunnen niet ontbreken als u friet serveert. Daarom hebben wij ook friettrechters toegevoegd aan ons assortiment. U kunt bij ons terecht voor kunststof frietscheppen, maar ook voor de rvs-variant van de merken Vogue en Hendi.

Als u als horecaondernemer friet verkoopt komt een friettrechter altijd van pas. Het product kan worden gebruikt in restaurants, eetcafés, burgerzaken, snackbars maar bijvoorbeeld ook in een foodtruck. Voor wie de verkoop van friet op wil schalen en het serveren daarvan makkelijker wil maken, is dit accessoire zeker onmisbaar.

xxlhoreca.com Reviews with ekomi.nl
Gebruik de filters om u te helpen kiezen!
Horecaspecialist Uw Horecaspecialist
Ervaren productspecialisten!
Voor de professional
én voor de hobbychef
guarantee Advies op maat
Van uw persoonlijke expert

Friettrechters van XXLhoreca


Waarom is de friettrechter handig?

Een friettrechter biedt veel voordelen, zowel voor uzelf als voor uw gasten. Wanneer u de friet bewaart in een daarvoor bedoelde frietuitschepbak kunt u gemakkelijk met de friettrechter de frieten verplaatsen in bijvoorbeeld een frietzak of frietemmer of u kunt het direct op het bord serveren. De friettrechter maakt het gemakkelijk om de friet snel in porties te verdelen. Hiermee zorgt dit hulpmiddel voor gemak en tijdsbesparing.

Voordelen kunststof friettrechter

XXLhoreca biedt een kunststof friettrechter aan, welke praktisch is in gebruik. Door de kunststof is de trechter licht van gewicht. Ook kan de trechter universeel gebruikt worden, want aan beiden kanten kan de trechter worden vastgehouden. Dat betekent dat zowel rechts- als linkshandigen de friettrechter kunnen gebruiken. Het formaat van 11 cm biedt voordelen voor het verdelen van de friet. De friettrechter is hierdoor erg geschikt om een doorsnee frietzak en frietbak te voorzien van verschillende formaten friet. Daarnaast is de kunststof friettrechter gemakkelijk schoon te maken. Deze kan namelijk mee in de vaatwasser.

Welke friettrechter moet ik kiezen?

Mocht u nog vragen hebben over ons assortiment friettrechters, neem dan contact met ons op. Wij staan 24/7 voor u klaar om u alles te vertellen over de producten die wij aanbieden en om u een advies op maat te geven.

Enkelfähig Score

Dit product heeft een score van %score%, dit betekent dat het een positieve bedrage levert aan toekomstige generaties

Meer...