Antisliptegels


Stevige antisliptegels en dunnage rekken, voor in de koel- en vriescel, in de keuken en op de werkvloer, zijn essentiële hulpmiddelen voor veilig en hygiënisch werken in de professionele horecaomgeving en de voedselverwerkende sector.

Antisliptegels zorgen ervoor dat u van elke keuken, koelcel of sanitaire unit een makkelijk schoon te houden ruimte maakt. Bovendien zijn de antisliptegels geperforeerd, vocht zal hierdoor niet blijven liggen op het oppervlak waar goederen, grondstoffen of ingrediënten op staan.

Gebruik de filters om u te helpen kiezen!

Filter

Sorteer op

12 mnd garantie
Dunnage Rek / Rack - 121x56x30cm - Grijs XXLselect

€ 217,65 * Excl.

12 mnd garantie
12 mnd garantie
Dunnage Rek / Rack - 91x56x30cm - Grijs XXLselect

€ 184,03 * Excl.

12 mnd garantie
horeca-specialist
Uw Horecaspecialist
Ervaren productspecialisten!
secure-payments
Veilig betalen
Via een beveiligde omgeving
guarantee
Voor de professional
én voor de hobbychef
free-delivery
Gratis levering
Op orders > €75 Ex. BTW

Antisliptegels van XXLhoreca


Dunnage rekken

In ons assortiment kunt u ook dunnage rekken vinden. Deze rekken hebben een enorme draagkracht en kunnen voor alle werkzaamheden worden gebruikt, vooral voor het goederenvrij houden van de vloer.

De antisliptegels en de dunnage rekken kunnen makkelijk naast elkaar gezet worden óf zelfs aan elkaar gemonteerd worden. Zo ontstaat er een stabiel en makkelijk schoon te houden oppervlak.

Welke antisliptegels heb ik nodig?

Wij helpen u graag met het maken van een keuze tussen de antislipvloertegels. Ook kunnen wij u assisteren in het berekenen van het benodigde aantal. Wij staan 24/7 voor u klaar om u alles te vertellen over de antisliptegels die wij aanbieden en om u een advies op maat te geven.

Populaire categorieën: Vaatwassen en hygiëne | Overige categorieën | Insectenverdelgers | Hygiëne containers | Voedselstickers

  • pro-kitchen1