Uw Horecaspecialist
Veilig betalen
Voor de professional
Advies op maat
| Bedrijf
Naar de startpagina

Buffetkoelers


Een buffetkoeling is onmisbaar in de horeca vanwege de veelzijdigheid. Naast het koelhouden van diverse etenswaren, gaat het ook om de presentatie van uw producten. De buffetkoelers moeten er fris en toonbaar uitzien. Bij ons vindt u diverse buffetkoelers in veel verschillende formaten. Geschikt voor de bakkerij, de kleine lunchroom tot aan grote (hotel)restaurants.

xxlhoreca.com Reviews with ekomi.nl
Gebruik de filters om u te helpen kiezen!
Horecaspecialist Uw Horecaspecialist
Ervaren productspecialisten!
Voor de professional
én voor de hobbychef
guarantee Advies op maat
Van uw persoonlijke expert

Wat is een buffetkoeler?


Wanneer u eigenaar bent van een (banket)bakkerij weet u als geen ander hoe belangrijk het is dat uw brood, gebak, taart en koek op een goede manier tentoongesteld wordt. Dit wordt veelal gedaan middels een buffetkoeler. Een grote kast met lades en een gedeelte dat door glas overkoepeld is waar etenswaren in liggen.

Een buffetkoeler is uiteraard niet alleen geschikt voor de (banket)bakkerij. Ook wanneer u een andere horecagelegenheid heeft of wanneer u regelmatig buffetten organiseert is de buffetkoeling zeker aan te raden. Bij XXLhoreca kunt u kiezen uit een grote diversiteit buffetkoelingen, koelunits en koelelementen.

Kies uit diverse soorten buffetkoelers

Waar voedsel zowel gekoeld als tentoongesteld moet worden is een buffetkoeler de uitkomst. Bent u op zoek naar een handige vierkante buffetkoeler die u makkelijk tegen de wand kunt plaatsen of gaat u voor een ronde buffetkoeling die mooi tot zijn recht komt te midden van uw restaurant? Bij XXLhoreca bieden we verschillende varianten in diverse formaten, waardoor ook een aantal die geschikt zijn voor catering on-the-go.

Buffetkoelers van XXLhoreca

Als u kiest voor de buffetkoelers van XXLhoreca, dan kiest u voor kwalitatieve buffetkoelers die gemaakt zijn van hoogwaardig materiaal. De koelers zijn vervaardigd uit roestvaststaal en sterk glas, waardoor deze jarenlang meegaan. Ze kunnen eenvoudig schoongehouden worden en zijn zeer slijtvast.

Welke buffetkoeler moet ik kiezen?

Heeft u al een geschikte buffetkoeler gevonden? Of twijfelt u nog over de juiste buffetkoeler voor uw horecazaak? Vraag ons dan om advies. We staan 24/7 voor u klaar om uw vragen te beantwoorden en om u van advies op maat te voorzien.

Populaire categorieën: Koelen en vriezen | Buffetkoelers | Gekoelde Bain-Marie Eilanden | Koelplaten Met Onderstel | Koelplaten | Gekoelde Bain-Marie Platen/Inbouw | Slush Puppy Machines | Drankendispensers | Koude Dranken Dispensers | Mobiele Koelingen En Koelboxen