Het seizoen voor outdoor activiteiten begint! Klik hier!

10% korting bij de start van het outdoorseizoen! Klik hier!

Bel ons:+31(0)756151433
Gratis verzending vanaf €100,-
25.000+ Producten
Het Totaalpakket
Met expertise naar succes
Wij zorgen voor u!
| Bedrijf
Naar de startpagina

Rekken voor koel- en vriescellen


Opbergrekken zijn onmisbare elementen die op veel verschillende plaatsen binnen de horeca geplaatst kunnen worden. In het magazijn, in de supermarkt, maar vooral ook in koel- en vriescellen zijn deze rekken haast onmisbaar. Voor het georganiseerd opslaan van etenswaren in uw koel- of vriescellen, kunt u kiezen voor verstelbare opbergrekken speciaal voor in uw koelingsapparatuur.

xxlhoreca.com Reviews with ekomi.nl
Gebruik de filters om u te helpen kiezen!
Horecaspecialist Uw Horecaspecialist
Ervaren productspecialisten!
Voor de professional
én voor de hobbychef
guarantee Advies op maat
Van uw persoonlijke expert

Kruisbesmettingen voorkomen


Hygiëne staat in de horeca op nummer één en rekken voor koel- en vriescellen dragen daaraan bij. Met behulp van opbergrekken is het mogelijk om etenswaren in koel- en vriescellen van elkaar te scheiden om zo (kruis)besmettingen te voorkomen. Naast de bijdrage aan hygiëne binnen de horeca, kunt u ook een snelle inventarisatie realiseren van uw voorraad. Zo houdt u zicht op welke voedingswaren nog op voorraad zijn of juist weer aangevuld moeten worden.

Rekken voor koel- en vriescellen van XXLhoreca

Bij ons vindt u stevige en verstelbare rekken voor koel- en vriescellen die gemaakt zijn van de meest hoogwaardige materialen, waaronder roestvast staal en aluminium.

Rvs is een duurzaam materiaal dat veel binnen de horeca wordt gebruikt. Het materiaal is zeer stevig, kan goed tegen een stootje en is gemakkelijk schoon te maken.

Aluminium is een licht, maar tegelijkertijd zeer sterk materiaal. Het biedt een goede weerstand tegen corrosie doordat aluminium van nature een beschermende oxidelaag vormt. Dit weerhoudt zuurstof ervan om in contact te komen met het rek, waardoor corrosie wordt voorkomen en de rekken er een lange levensduur op na houden.

Rekken voor koel- en vriescellen op maat

Bent u op zoek naar rekken voor koel- en vriescellen met specifieke afmetingen? In ons assortiment vindt u standaardafmetingen, maar u kunt bij ons ook terecht voor opbergrekken op maat. Wilt u weten wat er mogelijk is? Neem dan contact met ons op.

Meer weten over de rekken voor koel- en vriescellen?

Wilt u meer weten over de opbergrekken voor uw koel- en vriescellen of wilt u graag advies van ons? Neem dan contact met ons op. We staan 24/7 voor u klaar.

Populaire categorieën: Koelen en vriezen |Koelcellen En Vriescellen | Koelcellen | Vriescellen

Enkelfähig Score

Dit product heeft een score van %score%, dit betekent dat het een positieve bedrage levert aan toekomstige generaties

Meer...