Bel ons:+31(0)756151433
Gratis verzending vanaf €100,-
25.000+ Producten
Het Totaalpakket
Met expertise naar succes
Wij zorgen voor u!
| Bedrijf
Naar de startpagina

Hygiëne containers


Het is zonde van uw tijd als u lang bezig bent met het reinigen en het onderhouden van het sanitair. Daarom is het verstandig om te kiezen voor hygiëne containers (en afvalbakken), zodat de ruimte gemakkelijker netjes te houden is.

Hygiëneoplossingen voor het toilet omvatten vaak zowel hygiëne containers als de bijbehorende afvalbakken. Door te kiezen voor een professionele hygiëne container van XXLhoreca is het makkelijker dan ooit om het sanitair schoon en hygiënisch te houden.

Het assortiment is nog niet groot, maar in de toekomst zullen we u meer hygiëne containers aanbieden.

xxlhoreca.com Reviews with ekomi.nl
Gebruik de filters om u te helpen kiezen!
Horecaspecialist Uw Horecaspecialist
Ervaren productspecialisten!
Voor de professional
én voor de hobbychef
guarantee Advies op maat
Van uw persoonlijke expert

Hygiëne containers van XXLhoreca


In ons assortiment hebben we een hygiëne container van ons eigen merk, XXLselect. De container is gemaakt van wit kunststof en kan zowel staand als aan de wand worden bevestigd. Doordat de container van kunststof is gemaakt, is deze ook gemakkelijk te reinigen.

Welke hygiëne container moet ik kiezen?

Het assortiment hygiëne containers is momenteel nog in ontwikkeling, maar we kunnen u wel al een model aanbieden. Mocht u op zoek zijn naar een bepaalde container, dan horen we het uiteraard graag van u.

Mocht u nog vragen hebben over de hygiëne containers, twijfel dan niet om contact met ons op te nemen. Wij staan 24/7 voor u klaar om uw vragen te beantwoorden of om u van advies te voorzien.

Populaire categorieën: Vaatwassen en hygiëne | Overige categorieën | Insectenverdelgers | Antisliptegels | Voedselstickers

Enkelfähig Score

Dit product heeft een score van %score%, dit betekent dat het een positieve bedrage levert aan toekomstige generaties

Meer...