Opzetkoelvitrines


Waar moet u op letten bij het kopen van opzetkoelvitrines?

24 mnd garantie
Ecofrost Opzetkoelvitrine - 5x 1/4 GN - 120x33,5x(H)43,5 cm

1-2 werkdagen

€ 495,04 * Excl.
24 mnd garantie
12 mnd garantie
Gebruik de filters om u te helpen kiezen!
Filter
24 mnd garantie
Ecofrost Opzetkoelvitrine - 5x 1/4 GN - 120x33,5x(H)43,5 cm

1-2 werkdagen

€ 495,04 * Excl.
12 mnd garantie
-14%
Diamond Opzetvitrine Gekoeld 10x 1/3 + 1x 1/2 GN - 249x38,4x(H)38,7 cm
€ 1.148,00 * € 1.335,00 * Excl.
24 mnd garantie
Ecofrost Opzetkoelvitrine - 6x 1/3 GN - 140x39,5x(H)43,5 cm

1-2 werkdagen

€ 552,89 * Excl.
24 mnd garantie
Ecofrost Opzetkoelvitrine - 7x 1/4 GN - 160x33,5x(H)43,5 cm

1-2 werkdagen

€ 569,42 * Excl.
24 mnd garantie
12 mnd garantie
12 mnd garantie
24 mnd garantie
Combisteel Opzetvitrine RVS Deksel - 9 x 1/3gn - 2000x395x(h)225mm

1-2 werkdagen

€ 817,36 * Excl.
12 mnd garantie
CaterCool Opzetkoelvitrine - 5x 1/4 GN - 120x34x(H)44 cm

1-3 werkdagen

€ 767,77 * Excl.
24 mnd garantie
Ecofrost Opzetkoelvitrine - 4x 1/3 GN - 120x39,5x(H)43,5 cm

1-2 werkdagen

€ 519,83 * Excl.
24 mnd garantie
Ecofrost Opzetkoelvitrine - 6x 1/3 GN - 150x39,5x(H)43,5 cm

1-2 werkdagen

€ 569,42 * Excl.
24 mnd garantie
Ecofrost Opzetkoelvitrine - 8x 1/4 GN - 180x33,5x(H)43,5 cm

1-2 werkdagen

€ 610,74 * Excl.
24 mnd garantie
Ecofrost Opzetkoelvitrine - 8x 1/3 GN - 180x39,5x(H)43,5 cm

1-2 werkdagen

€ 652,07 * Excl.
12 mnd garantie
24 mnd garantie
12 mnd garantie
24 mnd garantie
Combisteel Opzetvitrine RVS Deksel - 6 x 1/4gn - 1500x395x(h)225mm

1-2 werkdagen

€ 635,54 * Excl.
24 mnd garantie
Ecofrost Opzetkoelvitrine - 10x 1/4 GN - 200x33,5x(H)43,5 cm

1-2 werkdagen

€ 652,07 * Excl.
12 mnd garantie
Combisteel Drop In Gebogen Koelvitrine | Roll Up

1-3 werkdagen

2 Varianten

€ 6.603,31 * Excl.

Waar moet ik op letten bij het kopen van een opzetkoelvitrines?

Waar moet ik op letten bij het kopen van een opzetkoelvitrines?

Er zijn veel verschillende modellen en soorten opzetkoelvitrines. De keuze van een opzetkoelvitrine begint onder andere bij het kiezen van het materiaal, fabrikant en de capaciteit (grootte). Maar de volgende punten zijn ook zeer belangrijk in het maken van de juiste keuze.

Gebruik en combineer onze filter opties om filters om juiste opzetkoelvitrines te vinden. Onderaan deze webpagina vind uw meer informatie over opzetkoelvitrines.

horeca-specialist
Uw Horecaspecialist
Ervaren productspecialisten!
guarantee
Voor de professional
én voor de hobbychef
Advies op maat
Van uw persoonlijke expert

Opzetkoelvitrines van XXLhoreca


Bent u op zoek naar koelvitrines van hoge kwaliteit? We bieden u een grote en gevarieerde keuze aan bijpassende koelvitrines. Opzetkoelvitrines worden vaak gebruikt in restaurants, bars en cateringbedrijven waar presentatie en koeling hand in hand gaan. Dit soort gekoelde vitrines zijn perfect voor het koelen van buffetten of voor het koelen van verse ingrediënten zoals salades of gekookte eieren in de keuken. Het voordeel van een grote gekoelde opzetvitrines is dat uw opgeborgen etenswaren tijdens de presentatie gevrijwaard blijven van ziektekiemen en bacteriën van buitenaf. Royaal glas ontneemt het zicht op het eten niet. De hoogwaardige, moderne technologie die in de gekoelde opzetvitrines wordt gebruikt, zorgt voor een constante koeling. De temperatuur blijft constant en de houdbaarheid van het voedsel is gegarandeerd.

Waarom is een gekoelde vitrine nodig?

Opzetkoelvitrines werden ontwikkeld om de toegang tot de producten te vergemakkelijken. Ze zijn dus ideaal voor pizzeria's, broodjeszaken, kebabzaken, noedelbars of andere restaurants die een ruim assortiment ingrediënten aanbieden om een gerecht op maat te maken of samen te stellen. Op de gemonteerde opzetkoelvitrines kunnen worden gebruikt om bestaand meubilair zoals toonbanken of bars uit te breiden. De elegante en sobere uitstraling van koelvitrines op toonbanken is ideaal als aanvulling op bestaand meubilair. Een eerste vereiste voor het perfecte gebruik van koelende showcases op toonbanken zijn bestaande werktafels, planken, toonbanken of bars waarop u uw koelvitrine kunt plaatsen.

Wat zijn de voordelen van een toonbankvitrine?

Een horeca vitrine van bovenaf is zeer ruimtebesparend!

Een opzetkoelvitrine kan perfect worden geïntegreerd in bestaand meubilair en is dus zeer aanpasbaar en ruimtebesparend. Een opzetkoelvitrine kan dus overal worden geplaatst waar geen plaats is voor een klassieke koelvitrine. Bovendien zijn opzetkoelvitrines in verschillende maten verkrijgbaar bij bekende fabrikanten. In onze winkel vindt u kleine opzetkoelvitrines, o.a. van het merk Hendi. Grote saladieré zijn verkrijgbaar bij verschillende fabrikanten met een moderne uitstraling, die u kunt vinden met behulp van onze filterfunctie.

Hoe kiest u uw perfecte opzetkoelvitrine?

De keuze van een gekoelde toonbankvitrine hangt af van vele factoren. Het cruciale punt is of u een gekoelde vitrine met glazen deksel of met roestvrij stalen deksel nodig heeft. Gekoelde saladierés met glazen opzet worden gebruikt in ruimten waar gasten aanwezig zijn, zoals pizzeria's. Aanrechtvitrines met roestvrijstalen deksels worden meer gebruikt in de keuken, bijvoorbeeld om broodjes of tapas te bereiden, die vervolgens in een vitrine met glas worden geplaatst om te worden uitgestald.

Een ander belangrijk punt is, als u eenmaal voor een vitrine met glas hebt gekozen, of u op zoek bent naar een koelvitrine met GN-bakken of met een presentatieoppervlak en legplanken? Wij zullen verderop in de tekst nader op deze kwestie ingaan.

Bij saladieré met glazen opzet is het laatste punt dat een belangrijke rol speelt het type presentatie. Wilt u dat het werkblad zich aan uw kant van de toonbank bevindt, zoals bijvoorbeeld in een slagerij, waar het glas naar de klant is gericht en de producten zichtbaar zijn, maar wel op de juiste temperatuur worden beschermd? Als u wilt dat de producten toegankelijk zijn voor de consument, kies dan voor vitrines met glas en staal. Gekoelde saladieré zijn zeer robuust en kunnen voor een groot aantal doeleinden worden gebruikt. Zorg ervoor dat deze kasten overal verlicht zijn en een goede diepte hebben, zodat u er een kleine voorraad producten in kunt bewaren zonder te vaak per dag te moeten bijvullen. Als u echter wilt dat de producten toegankelijk zijn voor professionals, moet u meubels op de juiste hoogte kiezen, zodat u niet de hele dag voorovergebogen hoeft te zitten om bij de containers te kunnen.

Multifunctioneel wonder: gekoelde vitrinekasten voor montage aan de bovenkant

Top koelvitrines zijn multifunctioneel. Bent u op zoek naar een vitrine om uw gebak 's middags en uw antipasti 's avonds in te presenteren? Op basis van verschillende ontwerpen zijn er vitrines voor verschillende doeleinden, zoals de Saro tafelvitrines, die ideaal zijn voor het presenteren van taarten of salades. Als u een koelvitrine met bakken op een aanrecht wilt kopen, zal dat het bereiden van voedsel veel gemakkelijker maken. Zowel de opstelling van uw GN containers als het type producten dat wordt opgeslagen, kunnen door u worden aangepast. Gelieve er rekening mee te houden dat er een verschil is tussen topkoelvitrines met glazen bovenkanten en klassieke topkoelvitrines met roestvrijstalen deksels. Lees hieronder verder.

Welke koeltechniek?

De koeltechniek die u kiest, is ook belangrijk. Het koelen met recirculatielucht zorgt voor meer uniformiteit, maar heeft de neiging het voedsel uit te drogen. Dit type eenheid is daarom meer geschikt voor verpakte levensmiddelen of grote vitrines. Statische koeling is stiller en beschikbaar tegen een aantrekkelijkere prijs, maar kan gevoeliger zijn voor de toevoer van warme lucht bij het openen en dat kan leiden tot ijsvorming.

Wanneer heb ik een koelvitrine nodig met GN-containers of een met een plat oppervlak?

Dat hangt ervan af waar u uw gekoelde vitrine voor nodig heeft. Hebt u een groot oppervlak nodig om taarten of kant-en-klaarmaaltijden uit te stallen, of wilt u de koelvitrine bovenin gebruiken om voedsel in bakken uit te stallen voor verdere verwerking? Wij raden cafés, restaurants en bistro's aan om opzetkoelvitrines met een bodem te gebruiken in het restaurant. Saladierés met GN-containers kunnen beter van pas in de keuken komen.

De grootte van uw containers zeker zal afhangen van de afzet die u draait, maar ook van de grootte van uw assortiment. Wij willen er ook op wijzen dat sommige opzetkoelvitrines afwijkende afmetingen hebben en niet compatibel zijn met alle containers.

Heeft u nog vragen over gekoelde vitrines?

Hebt u vragen of behoefte aan gedetailleerd en persoonlijk advies? Bel gerust onze klantendienst of stuur ons een e-mail. Wij geven u graag advies en stellen een op uw behoeften afgestemde offerte op. XXLhoreca heeft een exclusieve selectie van hoogwaardige fabrikanten. Wij hebben meer dan 40.000 artikelen in ons assortiment en zijn uw professional als het gaat om cateringbenodigdheden. Wij helpen u graag bij het vinden van de juiste opzetkoelvitrines.

Populaire categorieën: Koelen en vriezen | Vitrines | Koelvitrines | Gebaksvitrines | Koelvitrines Staand | Sushi En Tapasvitrines | IJsvitrines | Wandkoelmeubels | Droogkast Vlees | Koeltoonbanken

  • pro-kitchen1