Bel ons:+31(0)756151433
Gratis verzending vanaf €100,-
25.000+ Producten
Het Totaalpakket
Met expertise naar succes
Wij zorgen voor u!
| Bedrijf
Naar de startpagina

Koeltoonbanken


Koeltoonbanken worden vaak in horecazaken gebruikt voor het presenteren van gekoelde etenswaren op een aantrekkelijke manier. Koeltoonbanken zijn vaak te vinden in snackbars, bakkerijen en slagerijen. Koeltoonbanken koelen op verschillende manieren. In ons assortiment hebben we statische gekoelde en geforceerd gekoelde toonbanken. Het is belangrijk om goed op de verschillen te letten bij het uitzoeken van een koeltoonbank.

24 mnd garantie
Express
Combisteel Koeltoonbank - 2450x825x(h)1230mm - +1/+10 graden met verlichting

1-3 werkdagen

3 Varianten

€ 2.504,79

€ 3.030,80 incl. btw

24 mnd garantie
Express
Combisteel Koeltoonbank - 2940x1060x(h)1310mm - +1/+10 graden

1-3 werkdagen

4 Varianten

€ 3.958,78

€ 4.790,12 incl. btw

Gebruik de filters om u te helpen kiezen!
Horecaspecialist Uw Horecaspecialist
Ervaren productspecialisten!
Voor de professional
én voor de hobbychef
guarantee Advies op maat
Van uw persoonlijke expert

Verschillende koeltoonbanken


Statisch koelende koeltoonbanken hebben een natuurlijke luchtstroom. De temperatuur is hierdoor lastiger te handhaven, want de lucht gaat zelf door de koeltoonbank heen. Het kan zo zijn dat de producten niet allemaal evenredig gekoeld worden.

Geforceerde koeltoonbanken hebben een luchtcirculatie die wordt aangestuurd, meestal door een ventilator of andere soort motor. De lucht wordt op gecontroleerde wijze door de koeltoonbank gestuurd waardoor de producten gemakkelijker de juiste temperatuur behouden.

Koeltoonbanken van XXLhoreca

De koeltoonbanken uit ons assortiment zijn afkomstig van verschillende topfabrikanten. Al deze koeltoonbanken zijn aan de buitenkant hoogwaardig afgewerkt. Daarnaast is er ook ruime aandacht besteed aan andere eisen zoals energiezuinigheid. Om ervoor te zorgen dat u de temperatuur eenvoudig kunt instellen en aflezen, zijn de koeltoonbanken voorzien van een handige elektronische thermostaatregelaar.

Bij XXLhoreca bieden wij ook koeltoonbanken speciaal voor visproducten aan. Een voorbeeld hiervan is de vitrine toonbank vis van het merk Diamond. Deze toonbank is voorzien van een granieten werkblad. Graniet is stevig, krasbestendig en gaat lang mee.

Welke koeltoonbank past bij mijn horecazaak?

Het kiezen van de beste koeltoonbank voor uw horecazaak is niet altijd makkelijk. Heeft u vragen over de koeltoonbaken of wilt u advies? Neem dan contact met ons op.

Populaire categorieën: Koelen en vriezen | Vitrines | Koelvitrines | Gebaksvitrines | Koelvitrines Staand | Sushi En Tapasvitrines | IJsvitrines | Opzetkoelvitrines | Wandkoelmeubels | Droogkast Vlees

Enkelfähig Score

Dit product heeft een score van %score%, dit betekent dat het een positieve bedrage levert aan toekomstige generaties

Meer...