Bel ons:+31(0)756151433
Gratis verzending vanaf €100,-
25.000+ Producten
Het Totaalpakket
Met expertise naar succes
Wij zorgen voor u!
| Bedrijf
Naar de startpagina

Strijken


Strijken is een onderdeel van de dagelijkse werkzaamheden in het hotel, net zoals het wassen van kleding of de afwas zodat de gasten een aangenaam verblijf hebben. Daarom is het voor elk hotel nodig om vroeg of laat het strijkproces efficiënt en kosteneffectief te maken en de keuze voor strijkoplossingen zorgvuldig te (her)overwegen.

XXLhoreca biedt een breed assortiment strijkartikelen die snel en vooral hygiënisch alle kreukels uit gewassen kleding verwijderen.

Aan de ene kant vindt u producten die essentieel zijn voor elk hotel, zoals strijkijzers, en aan de andere kant artikelen die zijn ontworpen voor speciale behoeften, zoals professionele strijkmachines.

xxlhoreca.com Reviews with ekomi.nl
Gebruik de filters om u te helpen kiezen!
Horecaspecialist Uw Horecaspecialist
Ervaren productspecialisten!
Voor de professional
én voor de hobbychef
guarantee Advies op maat
Van uw persoonlijke expert

Strijken met behulp van XXLhoreca


Professioneel strijkijzer

In ons assortiment vindt u naast vele andere hygiëne artikelen ook strijkijzers. Het Diamond strijkijzer heeft een inhoud van 2 liter, een stoomgenerator met thermostaat en is speciaal ontworpen voor professioneel gebruik.

Strijkplanken

Uiteraard kunt u bij ons ook terecht voor strijkplanken, zodat u ervoor kunt zorgen dat de was van uw gasten snel en effectief wordt gestreken.

Zo biedt de Diamond strijkplank voldoende ruimte voor veel kledingstukken. Deze strijkplank is gemaakt van hoogwaardig metaal. Het frame kan worden opgevouwen en is daarom gemakkelijk op te bergen als het niet continu wordt gebruikt. Een verwarmde strijkplaat verhoogt de strijksnelheid en is gemakkelijk te bedienen via een pedaal.

Strijkmachines van XXLhoreca

Onze hotelstrijkmachines zijn bij uitstek geschikt voor grote hotels en soortgelijke accommodaties. Dit is omdat ze grote hoeveelheden gewassen kleding kreukvrij kunnen strijken. De strijkmachine van Diamond is uitgerust met een touch screen als bedieningsoppervlak en laat op het gebied van comfort niets te wensen over. De strijkmachine kan tot wel 30 programma's opslaan, heeft een automatische temperatuur- en snelheidsregeling, vingerbescherming en een geïntegreerd koelapparaat. Hiermee wordt strijken een stuk eenvoudiger.

Welke strijkoplossingen heb ik nodig?

Heeft u al een idee gekregen van de producten die u nodig heeft? Of heeft u nog vragen of wilt u graag advies? Neem dan contact met ons op. We staan 24/7 voor u klaar om uw vragen te beantwoorden of om u van advies te voorzien.

Enkelfähig Score

Dit product heeft een score van %score%, dit betekent dat het een positieve bedrage levert aan toekomstige generaties

Meer...