Afzuigkappen


Bij ons vindt u een zeer groot aanbod afzuigkappen van bekende fabrikanten als Bartscher, Combisteel en Diamond, die zowel in huis als in de professionele keuken gebruikt kunnen worden.

De verschillende maten resulteren in een verscheidenheid aan installatiemogelijkheden. Onze afzuigkappen kunnen daardoor in vrijwel elke ruimte of keuken worden geplaatst. Bestelt u een afzuigkap zonder motor, dan horen daar een aantal vaste onderdelen bij die u tegelijkertijd in onze webshop kunt bestellen. Wij raden u wel aan even contact op te nemen met ons zodat u exact weet welke onderdelen nodig zijn voor een complete installatie en in bedrijfstelling van de afzuigkap.

Gebruik de filters om u te helpen kiezen!

Filter

Sorteer op

12 mnd garantie
ProSelect
12 mnd garantie
12 mnd garantie
Condensorkap SLiM 1.06/1.10 NG | Leventi Leventi

€ 1.336,13 * Excl.

12 mnd garantie
Condensorkap SLiM 23.06 NG | Leventi Leventi

€ 1.336,13 * Excl.

12 mnd garantie
12 mnd garantie
12 mnd garantie
12 mnd garantie
12 mnd garantie
12 mnd garantie
12 mnd garantie
12 mnd garantie
12 mnd garantie
12 mnd garantie
12 mnd garantie
horeca-specialist
Uw Horecaspecialist
Ervaren productspecialisten!
secure-payments
Veilig betalen
Via een beveiligde omgeving
guarantee
Voor de professional
én voor de hobbychef
free-delivery
Gratis levering
Op orders > €75 Ex. BTW

Afzuigkappen van XXLhoreca


Wij leveren diverse componenten zoals verlichting, motoren en bedieningsapparatuur voor de afzuigkappen die in de webshop worden aangeboden. Alle afzuigkappen worden in ieder geval geleverd met brandveilige vetfilters en toebehoren, zoals bijvoorbeeld het complete systeem van Diamond of Gastro M.

Afzuigkap met luchtafvoer

Het is van belang dat de afzuigkap altijd binnen handbereik is van een stroomaansluiting. Ook heeft u altijd toegang tot een buitenmuur nodig, ook als u besluit de open ruimte (kookeiland) te ventileren. Daarnaast moet u uw nieuwe afzuigkap minimaal 75 cm boven een gasfornuis of 65 cm boven een elektrisch fornuis plaatsen zodat de dampen goed kunnen worden afgezogen.

Welke maat afzuigkap heb ik nodig?

De grootte van de afzuigkap hangt af van de grootte van uw kookplaat en het aantal kookplaten dat u heeft. Heb u bijvoorbeeld een normale 4-pits kookplaat, dan heeft u idealiter een vierkante afzuigkap nodig.

Als u echter een afzuigkap koopt om in uw kasten in te bouwen, controleer dan de afmetingen van zowel de kast als de afzuigkap.

Welke afzuigkap moet ik kiezen?

Weet u al precies welke afzuigkap of afzuigmotor u wilt? Of heeft nu nog vragen over de verschillende modellen en functies? Neem dan contact met ons op. We staan 24/7 voor u klaar om uw vragen te beantwoorden en om u van advies te voorzien.

  • Afzuigkappen