Bel ons:+31(0)756151433
Gratis verzending vanaf €100,-
25.000+ Producten
Het Totaalpakket
Met expertise naar succes
Wij zorgen voor u!
| Bedrijf
Naar de startpagina

Frituurvet opvangemmers


Als cafetaria, restaurant of snackbar is het altijd een streven om zo gezond en veilig mogelijk te werken. Tijdig het frituurvet vervangen is hierbij een belangrijke stap. Om het oude frituurvet veilig en verantwoord te kunnen vervoeren zijn frituurvet opvangemmers van XXLhoreca de oplossing. Deze emmer is gemaakt van gegalvaniseerd metaal en gaat hierdoor lang mee. Door deze frituurvet opvangemmers te bestellen is vet vervangen een eenvoudig, veilig en snel proces.

xxlhoreca.com Reviews with ekomi.nl
Gebruik de filters om u te helpen kiezen!
Horecaspecialist Uw Horecaspecialist
Ervaren productspecialisten!
Voor de professional
én voor de hobbychef
guarantee Advies op maat
Van uw persoonlijke expert

Frituurvet opvangemmers van XXLhoreca


Wat is een frituurvet opvangemmer?

FFrituurvet opvangemmers zijn ontworpen om oud vet te transporteren en het als afval te kunnen verwerken. De emmer bestaat volledig uit gegalvaniseerd plaatstaal en heeft het uiterlijk van een stalen emmer. Er zitten twee hittebestendige handvaten op, waardoor het transporteren van oud vet handig en veilig is. Daarnaast zit er ook een deksel op die zorgt dat het vet niet zomaar uit de emmer kan schudden. Er zit een beveiligingsslot op die automatisch sluit tijdens het dragen en de frituurvet opvangemmer is voorzien van ontluchtingsgaten.

Wanneer wordt een frituurvet opvangemmer gebruikt?

Wanneer u dagelijks frituurt wordt het frituurvet snel oud. Het is daarom belangrijk om oud vet te vervangen voor schoon frituurvet. Dit komt niet alleen ten goede aan de smaak van verse patat en snacks, maar ook aan de gezondheid van uw gasten. Om op een hygiënische en veilige wijze oud vet te verwijderen en bij het afval aan te bieden zijn frituurvet opvangemmers de beste oplossing.

Betrouwbare producten en materialen

Oud vet opvangen in een frituurvet opvangemmer moet een soepele en veilige handeling zijn, net als het uitgieten ervan. Daarom is het verstandig om als horecaondernemer te kiezen voor kwaliteit. Bij ons slaagt u voor kwaliteit, prijs en veiligheid in één als u kiest voor de frituurvet opvangemmer van Bartscher.

Heeft u advies nodig?

Wilt u meer weten over onze frituurvet opvangemmers? Of heeft u vragen voor ons? Neem dan contact met ons op. We staan 24/7 voor u klaar om uw vragen te beantwoorden en om u van advies te voorzien.

Enkelfähig Score

Dit product heeft een score van %score%, dit betekent dat het een positieve bedrage levert aan toekomstige generaties

Meer...