Verlichting


Verlichting in de horeca is ontzettend belangrijk voor de sfeer en de uitstraling van uw bedrijf. Met het soort verlichting dat u kiest, bepaalt u vaak al een groot deel van de sfeer. Kiest u voor gedimde verlichting? Dan geeft dat uw zaak een ontspannen en klassieke sfeer.

Kiest u voor heldere LED verlichting? Dan heeft de zaak vaak direct een meer moderne uitstraling. Uiteraard kan de keuze voor verschillende soorten verlichting ook andere redenen hebben. Zo is heldere verlichting handig wanneer u een open keuken heeft bijvoorbeeld.

Naast het soort licht dat u kiest, voegt ook de vormgeving van de lamp veel toe aan de uitstraling.

xxlhoreca.com Reviews with ekomi.nl
Gebruik de filters om u te helpen kiezen!
Uw Horecaspecialist
Ervaren productspecialisten!
Voor de professional
én voor de hobbychef
guarantee Advies op maat
Van uw persoonlijke expert

Verlichting van XXLhoreca


Bij ons heeft u tal van mogelijkheden als het gaat om verlichting voor zowel indoor als outdoor. Wat dacht u van de mooie Woody lamp voor buiten? De lamp beschikt over een houten handvat en het licht kan worden ingesteld op zowel warm wit als koud wit.

Welke verlichting moet ik kiezen?

Heeft u al de juiste indoor en/of outdoor verlichting gevonden voor uw (horeca)zaak? Of heeft u nog vragen over bepaalde producten of wilt u advies van ons? Neem dan contact met ons op. We staan 24/7 voor u klaar om uw vragen te beantwoorden en om u van advies te voorzien.

  • Verlichting