Wandkrijtborden


Wandkrijtborden zijn een goede uitkomst wanneer u het volledige menu of zomaar een leuke boodschap voor de klanten wilt neerzetten.

Bij ons vindt u wandkrijtborden in verschillende soorten en maten. Een presentatiebord wordt in de horeca gebruikt om een wisselend menu op te schrijven of speciale aanbiedingen aan te kondigen.

Gebruik de filters om u te helpen kiezen!

Filter

Sorteer op

12 mnd garantie
Krijtbord + Houten Lijst | 450x600mm Olympia

€ 29,10 * Excl.

12 mnd garantie
12 mnd garantie
12 mnd garantie
12 mnd garantie
12 mnd garantie
12 mnd garantie
12 mnd garantie
12 mnd garantie
12 mnd garantie
12 mnd garantie
12 mnd garantie
horeca-specialist
Uw Horecaspecialist
Ervaren productspecialisten!
secure-payments
Veilig betalen
Via een beveiligde omgeving
guarantee
Voor de professional
én voor de hobbychef
free-delivery
Gratis levering
Op orders > €75 Ex. BTW

Wandkrijtborden van XXLhoreca


e klassieker kennen we allemaal, het krijtbord wat met hout is omringd. Deze modellen zijn hip en geven het restaurant een vintage uitstraling. Tegenwoordig zijn niet alleen de klassieke versies erg populair maar ook de dierenborden of de andere unieke vormen. Om optimaal gebruik te maken van de krijtborden, kunt u ook de krijtstiften uit ons aanbod aanschaffen.

Een uniek element toevoegen aan uw restaurant? Kies dan voor een krijtbordklok. Deze klok is door middel van de klittenband strips, erg eenvoudig te bevestigen. Daarnaast wordt de klok geleverd met een krijtstift, zodat u de klok direct kunt voorzien van uw eigen creaties.

Waarom kiezen voor de presentatieborden van XXLhoreca?

Allereerst worden de producten uit ons ruime aanbod, aangeboden tegen de laagste prijzen. Daarnaast vindt u in onze webshop presentatieborden in verschillende vormen en maten. U vindt gegarandeerd eentje die past bij uw horecagelegenheid.

Welke wandkrijtborden moet ik kiezen?

Heeft u al een keuze kunnen maken? Of wilt u graag advies over welk wandkrijtbord het beste bij uw (horeca)zaak past? Neem dan contact met ons op. We staan 24/7 voor u klaar om uw vragen te beantwoorden en om u van advies te voorzien.

  • Wandkrijtborden