Schoenen


In de horeca worden er ontzettend veel meters gemaakt, zowel binnen als buiten, in het restaurant of in het hotel. Het is dan ook van belang dat u over goede en de vooral de juiste schoenen beschikt.

Horecaschoenen worden op basis van zwaardere eisen ontworpen dan de huis- tuin- en keukenschoen die u in de reguliere winkel treft. Door de vele meters die personeel maakt, moeten de schoenen net alleen goed ademen, maar ook nog eens zeer soepel zijn en een stevige pasvorm hebben. Zacht leer, een voorgevormd voetbed, het zijn de logische designeisen die allemaal van toepassing zijn op ons grote assortiment horecaschoenen.

xxlhoreca.com Reviews with ekomi.nl
Gebruik de filters om u te helpen kiezen!
Uw Horecaspecialist
Ervaren productspecialisten!
Voor de professional
én voor de hobbychef
guarantee Advies op maat
Van uw persoonlijke expert

Schoenen voor in de horeca van XXLhoreca


Onze schoenen bieden altijd een goede pasvorm en zorgen ervoor dat u en uw medewerkers comfortabel kunnen lopen.

De Lites Instapschoen zwart van het merk Lites Safety Footware is verkrijgbaar in 12 maten. De schoen heeft een verharde neus, is waterafstotend en bestand tegen vetten en olie. Het is een zeer lichte schoen die ook nog eens antistatisch is en een anti-slipzool heeft.

Uiteraard kunt u bij ons ook terecht voor andere modellen zoals het sportieve model van Shoes for Crews of voor veiligheidsklompen van het merk Lites Safety Footware.

Welke schoenen heb ik nodig?

Zoals ook bij elk kledingstuk is het van belang dat u de juiste maat kiest. Daarnaast moet u kijken naar waar de schoenen gebruikt gaan worden en of de schoenen daardoor moeten voldoen aan bepaalde specificaties zoals een stalen neus.

Heeft u vragen of kunt u iets niet vinden over onze schoenen speciaal voor de horeca? We staan 24/7 voor u klaar om uw vragen te beantwoorden en om u van advies te voorzien.

  • pro-kitchen1