Bel ons:+31(0)756151433
Gratis verzending vanaf €100,-
25.000+ Producten
Het Totaalpakket
Met expertise naar succes
Wij zorgen voor u!
| Bedrijf
Naar de startpagina

Mosselwassers


Het is voor de hygiëne en eetbaarheid van mosselen erg belangrijk dat ze goed worden (voor)bereid voor consumptie. Mosselwassers dragen hier zeker aan bij.

Mosselen maken begint met het uitzoeken van de slechte mosselen. Als de mossel open is voordat hij wordt gekookt, is hij niet eetbaar. De mosselen moeten dan gewassen worden. Dit werkt het beste met mosselwassers van XXLhoreca. Na het wassen van de mosselen kunnen ze worden gekookt. Dit gebeurt in speciale mosselpannen.

xxlhoreca.com Reviews with ekomi.nl
Gebruik de filters om u te helpen kiezen!
Horecaspecialist Uw Horecaspecialist
Ervaren productspecialisten!
Voor de professional
én voor de hobbychef
guarantee Advies op maat
Van uw persoonlijke expert

Mosselwassers van XXLhoreca


Met een wascapaciteit tot wel 500 kg mosselen per uur maken deze mosselwassers van XXLhoreca uw keuken een stuk efficiënter. Het wassen van de mosselen hoeft niet meer in een grote pan of kuip te gebeuren en de mosselen kunnen na bewassing gelijk worden gekookt.

Bij ons kunt u dus diverse groottes mosselwassers kopen. Zo hebben wij voor de kleine keukens de Diamond mosselwasser. Deze wast tot 75 kg per uur. Voor de grotere keukens hebben wij de MEC mosselwasser, welke tot wel 500 kg mosselen per uur wast.

Welke mosselwasser moet ik kiezen?

Het is van belang om naar de capaciteit die u nodig heeft te kijken. Daarnaast zijn er uiteraard ook nog andere specificaties waardoor een bepaalde mosselwasser beter bij uw werkzaamheden past. Mocht u hierover vragen hebben, dan beantwoorden wij deze graag. We staan namelijk 24/7 voor u klaar om u te helpen en om u van advies te voorzien.

Populaire categorieënKeukenapparatuur | Voedselwassers | Slacentrifuges

Enkelfähig Score

Dit product heeft een score van %score%, dit betekent dat het een positieve bedrage levert aan toekomstige generaties

Meer...