Uw Horecaspecialist
Veilig betalen
Voor de professional
Advies op maat
| Bedrijf
Naar de startpagina

Vriesvitrines


xxlhoreca.com Reviews with ekomi.nl
Gebruik de filters om u te helpen kiezen!
Horecaspecialist Uw Horecaspecialist
Ervaren productspecialisten!
Voor de professional
én voor de hobbychef
guarantee Advies op maat
Van uw persoonlijke expert

Vriesvitrines

Vriesvitrines maken het mogelijk om etenswaren op een mooie manier te presenteren aan uw gasten. De vriesvitrines zijn verkrijgbaar in verschillende vormen, maten en varianten.

Vriesvitrines vestigen de aandacht op etenswaren terwijl u de producten koel houdt. Ze zijn perfect voor bakkerijen, delicatessenwinkels, visbalies en andere horecazaken die hun producten dicht bij de kassa of juist midden in de zaak willen plaatsen zonder dat deze voedingsmiddelen worden blootgesteld aan onveilige temperatuurdalingen.

Vriesvitrines van XXLhoreca

Wij bieden een breed scala aan gekoelde vitrines voor uw dagelijkse behoeften. Runt u een bakkerij of serveert u taart en gebak aan uw gasten? Kies dan voor een vriesvitrine van Diamond, zoals deze. De vitrines van de Panoramic Line PLUS zetten desserts, gebakjes, taart en nog meer lekkernijen in de spotlight.

Welke vriesvitrine moet ik kiezen?

Heeft u al een vriesvitrine op het oog? Of heeft u nog vragen over bepaalde vitrines of wilt u graag advies? Neem dan contact met ons op. We staan 24/7 voor u klaar om u te helpen met uw vragen of om u te voorzien van advies op maat.

Populaire categorieën:  Koelen en vriezen | Vitrines | Koeltoonbanken IJsvitrines | Opzetkoelvitrines | Wandkoelmeubels