Bel ons:+31(0)756151433
Gratis verzending vanaf €100,-
25.000+ Producten
Het Totaalpakket
Met expertise naar succes
Wij zorgen voor u!
| Bedrijf
Naar de startpagina

Wegwerpbestek


Het assortiment wegwerpbestek op XXLhoreca omvat:

  • Recyclebaar bestek
  • Bestek zakken
  • Wegwerp borden
  • Papieren Servetten
  • Servet houders
xxlhoreca.com Reviews with ekomi.nl
Gebruik de filters om u te helpen kiezen!
Horecaspecialist Uw Horecaspecialist
Ervaren productspecialisten!
Voor de professional
én voor de hobbychef
guarantee Advies op maat
Van uw persoonlijke expert

Wegwerp bestek van XXLhoreca


XXLhoreca verbindt zich ertoe een gamma wegwerpbestek aan te bieden om u tevreden te stellen, maar ook om de ecologische voetafdruk te verkleinen! Wij weten hoe belangrijk recycling is voor onze klanten, dus dankzij het recyclingsymbool kunt u ons assortiment wegwerpbestek recyclen. Vind een ruim assortiment aan recyclebaar bestek, bestekzakjes, wegwerpborden, wegwerpvorken en andere milieuvriendelijke voedselverpakkingen. Duurzame ontwikkeling is uiterst belangrijk voor XXLhoreca. Wij zijn er trots op te hebben gekozen voor een milieuvriendelijk afhaalassortiment.

In ons assortiment wegwerpbestek vindt u een ruime keuze aan wegwerplepels, wegwerpmessen en wegwerpvorkjes. Ze zijn praktisch en gemakkelijk te gebruiken op uw evenementen. Zorg dat er altijd wegwerpbestek beschikbaar is voor uw klanten. Natuurlijk is ons hele assortiment wegwerpbestek complementair! Anticipeer op feestelijke gebeurtenissen door uw bestekzakjes op voorhand klaar te maken door het bestek erin te leggen met een papieren servet, en ook uw feesttafels met onze servethouders!

Een milieuvriendelijk assortiment wegwerpbestek op XXLhoreca

Bij XXLhoreca willen we milieuvriendelijke professionele apparatuur aanbieden. Een assortiment wegwerpbestek dat niet alleen geschikt is voor de restauranthouder, maar ook voor de snackbarhouder. Ongeacht het type inrichting dat u hebt, wilden wij een ruim assortiment aanbieden dat betaalbaar is, maar vooral ecologisch, zodat elke professional er zijn voordeel mee kan doen. Verminder de impact van vervuiling met biologisch afbreekbare materialen zoals hout of bamboe, papier en karton. Of u nu wegwerplepels, wegwerpvorken, wegwerpmessen, wegwerpborden en meer nodig heeft, wij hebben het juiste milieuvriendelijke wegwerpservies voor u!

Is plastic bestek recyclebaar?

In de meeste gevallen is wegwerpbestek recyclebaar, maar dit hangt vooral af van het materiaal. Veel wegwerpbestek is gemaakt van polystyreen en polypropyleen, die beide recyclebaar zijn.

Wegwerp bestek is een must have voor uw evenementen! Bij XXLhoreca bieden we de beste meeneemverpakkingen aan, zodat u altijd uitgerust bent!

Waarom kiezen voor biologisch afbreekbaar wegwerpservies?

Door te kiezen voor milieuvriendelijk wegwerpservies of biologisch afbreekbaar wegwerpservies laten we zien dat we ons inzetten voor duurzaamheid. Bij XXLhoreca bieden we dit gamma wegwerpbestek aan omdat het ook een aantal voordelen heeft:

  • Biologisch afbreekbaar wegwerpbestek: gemakkelijk en handig in gebruik maar bovenal ecologisch! Na gebruik hoeft u het wegwerpbestek alleen nog maar in composteerbare bakken te gooien.
  • Wegwerpbestek zonder chemicaliën: Wij hebben gekozen voor een assortiment ecologisch bestek dat bestaat uit borden en bestek van hout of bamboe.
  • Composteerbaar wegwerpbestek: Wij wilde een assortiment wegwerpbestek aanbieden dat verschilt van plastic bestek, om de vervuiling te verminderen, maar ook om de composteringsmethode te diversifiëren.
  • Een assortiment milieuvriendelijk wegwerpbestek: Bij XXLhoreca bieden we een assortiment milieuvriendelijk wegwerpbestek aan. Ons assortiment is ontworpen met materialen die gemakkelijk composteerbaar zijn, maar ook biologisch afbreekbaar!
  • Stevig wegwerpbestek: Wij hebben gekozen voor een gamma milieuvriendelijk wegwerpbestek, maar dat niet alleen! Of u nu onbreekbare borden of onbreekbaar tafelgerei nodig hebt, wij hebben wat u nodig hebt!

Wat is het verschil tussen biologisch afbreekbaar en composteerbaar bestek?

Het belangrijkste verschil tussen composteerbare en biologisch afbreekbare producten is dat composteerbare producten een specifieke omgeving nodig hebben om te worden afgebroken, terwijl biologisch afbreekbare producten op natuurlijke wijze worden afgebroken. Over het algemeen verloopt het composteringsproces sneller, maar alleen onder de juiste omstandigheden. Beide soorten producten zijn milieuvriendelijk. Dit is heel belangrijk voor XXLhoreca!

Kies voor ons praktisch en milieuvriendelijk wegwerpbestek!

In onze online winkel vindt u een breed scala aan artikelen voor cateringbehoeften. Neem een kijkje in onze andere categorieën en bestel alles wat u nodig hebt om uw professionele uitrusting compleet te maken. Als u de voorkeur geeft aan een bepaald merk, model of maat, kunt u dat gemakkelijk selecteren met behulp van de filters. Met ons als uw competente partner, bent u veilig in de restaurant business. Als u vragen heeft over een van onze producten of de bestelprocedure, kunt u contact opnemen met ons vriendelijke serviceteam via het contactformulier of per telefoon. Wij helpen u graag. Klanttevredenheid is onze hoogste prioriteit. Wij adviseren u graag bij uw keuze van wegwerpbestek.

Enkelfähig Score

Dit product heeft een score van %score%, dit betekent dat het een positieve bedrage levert aan toekomstige generaties

Meer...