Bel ons:+31(0)756151433
Gratis verzending vanaf €100,-
25.000+ Producten
Het Totaalpakket
Met expertise naar succes
Wij zorgen voor u!
| Bedrijf
Naar de startpagina

IJsopslagbakken


IJsopslag is voor de grotere, maar ook voor de kleinere horecakeuken, geen onnodige luxe. Deze goed geïsoleerde ijsbunkers zorgen ervoor dat alle soorten ijs (zowel ijs als ijsblokjes) voor langere tijd op temperatuur blijven. Eenmaal gemaakt, kan het ijs een aantal uren zijn volume behouden.

24 mnd garantie
Hoshizaki Opslagbunker 217Kg | Hoshizaki B-501SA | 762x820x1016(h)mm

15 werkdagen

€ 2.002,07

€ 2.422,50 incl. btw

12 mnd garantie
Diamond Opslagbak voor ijs - 350kg - voor ICE300MA

10 werkdagen

€ 2.192,69

€ 2.653,15 incl. btw

12 mnd garantie
Diamond Opslagbak voor ijs - 350kg - voor ICE850IS

10 werkdagen

€ 2.192,69

€ 2.653,15 incl. btw

12 mnd garantie
Combisteel Ijs Opslag Bunker 350Kg

3 weken

2 Varianten

€ 2.352,73

€ 2.846,80 incl. btw

Gebruik de filters om u te helpen kiezen!
Horecaspecialist Uw Horecaspecialist
Ervaren productspecialisten!
Voor de professional
én voor de hobbychef
guarantee Advies op maat
Van uw persoonlijke expert

IJsopslagbakken | Standaard professionele maten! | XXLhoreca

IJsopslagbakken, ook wel bekend als vrieskisten of diepvriezers, zijn essentiële apparaten in zowel huishoudens als commerciële omgevingen, zoals ijssalons. Deze bakken bieden een handige en efficiënte manier om voedsel en andere bederfelijke goederen op te slaan bij zeer lage temperaturen, waardoor ze vers blijven gedurende lange periodes. Binnen het ruime assortiment koelen en vriezen van XXLhoreca vind u eenvoudig een product die bij uw onderneming past.

IJsbunkers van XXLhoreca

In ons assortiment vindt u ijsbunkers van verschillende merken tot een capaciteit van 600 kg. Ook kunt u bij ons terecht voor een transportwagen voor ijsblokjes. De transportwagen voor ijsblokjes is mobiel en beschikt over een scharnierende deksel, ideaal om snel en makkelijk ijsblokjes bij de hand te hebben. Verder zijn er voor kleine hoeveelheden ijs speciale ijsemmers met een inhoud van 9 kg of 11 kg.

Onze ijsbunkers zijn verkrijgbaar in verschillende afmetingen en zijn uitgevoerd in roestvast staal. Het fijne aan rvs in de keuken is dat het materiaal makkelijk schoon te houden is, niet snel schade oploopt en daarmee ook dus zeer duurzaam is.

De voordelen van een ijsopslagbak

  1. Optimale Temperatuurregeling: de bakken zijn ontworpen om de ideale temperatuur te handhaven voor het opslaan van ijs, waardoor de kwaliteit en smaak behouden blijven. Dit zorgt ervoor dat het ijs niet smelt of kristalliseert, wat essentieel is om een hoogwaardige apparatuur te leveren aan klanten.
  2. Hygiënische Opslag: Veel opslagbakken voor ijs zijn gemaakt van roestvrij staal of kunststof, wat een hygiënische omgeving biedt voor het opslaan van ijs. Dit voorkomt verontreiniging en helpt de versheid van het product te behouden. Het materiaal van de producten is tevens gemakkelijk te reinigen.
  3. Efficiënt Ruimtegebruik: Door het slimme ontwerp van de vriezer kunnen ze efficiënt worden gestapeld of georganiseerd, waardoor de beschikbare ruimte optimaal wordt benut, zelfs in kleinere keukens of opslagruimten. Hierdoor staat de vriezer niet in de weg.
  4. Gemakkelijke Toegang en Organisatie: De meeste opslagbakken zijn voorzien van deksels en handgrepen voor gemakkelijke toegang tot het ijs. Bovendien maken de doordachte indeling en organisatiemogelijkheden het eenvoudig om verschillende soorten ijs te scheiden en te vinden wanneer dat nodig is.
  5. Duurzaamheid en Betrouwbaarheid: Hoogwaardige opslagapparaten voor ijs zijn gebouwd om langdurig gebruik te weerstaan. Dit betekent dat ze bestand zijn tegen intensief gebruik in drukke horeca-omgevingen en dat ze betrouwbare prestaties leveren zonder snel te verslijten.
  6. Veelzijdigheid: opslagapparatuur is verkrijgbaar in verschillende maten en capaciteiten, waardoor ze geschikt zijn voor verschillende bedrijfsgroottes en behoeften. Of het nu gaat om een klein ijssalon of een groot restaurant, er is altijd een geschikte oplossing beschikbaar. Voor het bepalen van de capaciteit raden wij u aan om te kijken naar de inhoud aangegeven in liter, het gewicht, diepte en de breedte van de bakken, zodat u zeker weet dat de machine in de ruimte past.

Welke ijsbunkers moet ik kiezen?

We kunnen het ons voorstellen dat u nog niet precies weet welke ijsmachines u nodig heeft. Dit is natuurlijk afhankelijk van uw wensen en behoeften. We helpen u uiteraard graag met het bepalen daarvan. Onze experts staan klaar om uw zorgen weg te nemen. Of u nu advies wil over een van de producten uit onze voorraad of wil weten welke accessoires het beste bij uw apparatuur passen. Onze experts helpen u graag verder!

Enkelfähig Score

Dit product heeft een score van %score%, dit betekent dat het een positieve bedrage levert aan toekomstige generaties

Meer...