Bel ons:+31(0)756151433
Gratis verzending vanaf €100,-
25.000+ Producten
Het Totaalpakket
Met expertise naar succes
Wij zorgen voor u!
| Bedrijf
Naar de startpagina

RVS wandkasten


Populaire RVS wandkasten volgens onze bezoekers en klanten

12 mnd garantie
Express
12 mnd garantie
Bartscher Hangkast RVS 1200(b)x400(d)x660(h)mm Open Model met 1 Verstelbaar Tussenschap

3 weken

6 Varianten

€ 370,28

€ 448,04 incl. BTW

12 mnd garantie
Express
12 mnd garantie
Diamond Muurhoekkast met klapdeur 700x700x600 (h)

4 weken

€ 959,91

€ 1.161,49 incl. BTW

Gebruik de filters om u te helpen kiezen!

Waar moet ik op letten bij het kopen van RVS wandkasten?

barkoelkast

Waar moet ik op letten bij het kopen van RVS wandkasten?

Wij bieden u een grote keuze aan verschillende RVS wandkasten. We hebben de belangrijkste kenmerken voor u op opgesteld.

Belangrijke eigenschappen:

Gebruik ook onze filters om uw zoekopdracht precies op uw behoeften af te stemmen. Meer informatie over onze RVS wandkasten vindt u onderaan op onze pagina!

xxlhoreca.com Reviews with ekomi.nl
Horecaspecialist Uw Horecaspecialist
Ervaren productspecialisten!
Voor de professional
én voor de hobbychef
guarantee Advies op maat
Van uw persoonlijke expert

RVS wandkasten van XXLhoreca


Bij XXLhoreca weten wedat geen enkele professionele horecakeuken zonder goed en gemakkelijk schoon te houden rvs wandkasten kan. De meeste keukens beschikken dan ook over verschillende opbergkasten en wandkasten, waarin ingrediënten en keukengereedschappen gemakkelijk kunnen worden opgeborgen. Alle rvs wandkasten van XXLhoreca zijn gemaakt van hoogwaardig gepolijst rvs hebben in hoogte verstelbare planken en zijn in verschillende maten te bestellen.

Vraag en antwoorden over RVS wandkasten:

Waar kunt u hangende kasten voor gebruiken?

Over het algemeen zijn de RVS kasten die u kunt ophangen voor een variatie aan doeleinden bruikbaar. De multifunctionele hangende RVS kasten kunt u gebruiken voor het tijdelijk opslaan van keukenmaterialen. Daarnaast kunt u de producten die op kamer temperatuur bewaard moeten worden in deze kasten bewaren. Uiteraard hangt de locatie van de wandkast af. Als u de wandkast in de keuken heeft staan raden wij u aan om deze boven een werkbank te hangen. Op dat moment kunt u materialen zoals pannen, bekkens, of gastronormhoedjes opslaan in de RVS hangkast. Zo houd u de materialen die u veel gebruik dicht bij de hand. Uiteindelijk zal het u efficiënter maken in het werk dat u doet. Bovendien kunt u producten die u veel gebruikt opslaan in de desbetreffende bergmeubels die hangen. Veel chefs stoppen kruiden etc. in de hangende commodes om snel hier en daar nog even wat gerechten op smaak te brengen op het moment dat dit nodig blijkt te zijn.

Wat voor soort innox wandkast heeft u nodig?

Innox wandkasten hangen aan de muur bijvoorbeeld boven uw werkblad om zo efficiënt mogelijk gebruik te maken van uw keukenruimte. De roestvrijestalen wandkasten komen in verschillende modellen. Wij hebben een aantal criterium opgesteld welke u het beste in overweging kan nemen bij het aanschaffen van een kast. Ten eerste, de deuropeningen zijn er in verschillende uitvoeringen. Zo kunt u met of zonder deuren of een deels open en deels gesloten wandkast nemen. Ten tweede raden wij u aan om naar het deursysteem te kijken. Zo zijn er RVS wandkasten met schuifdeuren en-/of klapdeuren. Als laatste kunt u ook RVS hangkasten met meerdere of juist zo min mogelijk deuren nemen. Kortom, het aanbod van onze RVS wandkasten is zeer divers en loopt dus enorm uiteen.

RVS wandkasten die boven uw werkplek komt te hangen kan een open model zijn. Op het moment dat er geen gasfornuizen etc. onder staan kunt u wellicht overwegen om een gesloten wandkast te nemen. Bijvoorbeeld een frituur geeft veel dampen af die op de producten of materialen komen te zitten die er naast of boven hangen. Daarom raden wij u aan om na te gaan wat er onder de wandkast staat en daar uw keuze op te baseren. Daarnaast Op het moment dat u een kast boven uw werkblad hangt moet u ook de diepte in overweging nemen, maar meer daarover onder ‘Wat voor afmetingen moet uw RVS wandkast hebben?’

Een hangende of staande kast?

Wanneer u na bent gegaan waar u de RVS wandkasten voor gaat gebruiken kunt u bepalen hoeveel gewicht de opgeslagen producten bij elkaar zijn (keukenmaterialen en-/of voedselwaren). Mocht u het gevoel hebben dat de producten bij elkaar te zwaar zijn? Neem dan een RVS wandkast in welke op poten staat en verdeel het gewicht over de twee verschillende soorten kasten. Bij XXLhoreca bieden wij u beide hangende en staande RVS wandkasten. Graag verwijzen wij u naar onze categorieën: RVS tafels met kast of RVS servieskasten en opbergkasten. Uiteraard bieden wij ook nog andere alternatieven op RVS wandkasten zoals opbergrekken. Kortom, u kunt het beste goed na gaan hoe u uw keuken in ruimt en opbouwt voordat u RVS wandkasten in huis haalt.

Wat voor afmetingen moet uw RVS wandkast hebben?

Het meest voor de hand liggende aspect dat iedereen vrijwel als eerste in overweging neemt is dimensie. De breedtes en hoogtes zijn uiteraard van groot belang bij het aanschaffen van RVS wandkasten. Toch neemt niet iedereen alle afmetingen altijd goed in overweging. Zo vergeten sommige mensen wat voor impact de grootte op de ruimte heeft. Dat de RVS wandkast past betekend nog niet dat het daadwerkelijk handig is. Op het moment dat u de RVS wandkast boven uw werkblad hangt kunt u het beste voor een wandkast kiezen die open is of schuifdeuren heeft. Zo voorkomt u gevaarlijke situaties met openstaande deurtjes. De RVS wandkasten komen in veel maten en afmetingen, maar niet alle bieden de optie tot verstelbare planken. Om deze reden moet u na gaan of u verstelbare planken wilt of dat u een specifieke afmeting nodig heeft tussen de planken van de RVS wandkast. Als laatste willen wij u er op attenderen dat XXLhoreca vrijwel alle, of nagenoeg de meeste RVS wandkasten op maat kan leveren precies met de specificaties die u verlangt van RVS wandkasten.

Welke fabrikanten leveren kwaliteits- RVS wandkasten merken?

Wij bieden u verschillende merken RVS wandkasten. Onze betrouwbare leveranciers verzekeren hoogwaardige producten waardoor u het meeste uit uw keuken kunt halen. De RVS wandkasten zijn vrijwel geschikt voor iedere horeca gelegenheid. De merken die wij aanbieden zijn onder meer: Bartscher, Combisteel, Daimond, Gastro M, Saro, en Vogue. De genormeerde fabrikanten leveren ider autentieke wandkasten van RVS. De levertijd is vanaf drie werkdagen en kan dus als u aan het begin van de week besteld kunnen wij, als het product op voorraad is de RVS wandkasten al leveren voor het eindde van de week.

Welke rvs wandkasten moet ik kiezen?

Gaat u voor een open wandkast, of toch liever voor een wandkast met schuifdeuren? En welke afmeting past het beste bij uw keuken? Heeft u al een keuze gemaakt of heeft u nog geen idee? Zodra u al een keuze heeft gemaakt en weet wat u nodig heeft stelt één van onze collega’s van de klantenservice graag een offerte voor u op. Mocht u niet weten wat u nodig heeft helpen we u graag met het maken van de juiste keuze. Van maandag tot en met vrijdag staan we voor u klaar om uw vragen te beantwoorden en om u van advies te voorzien over onze RVS wandkasten.

Populaire categorieën: RVS | Overige RVS | Neutrale Werkunit | RVS Maatwerk | RVS Servieskasten en Opbergkasten | RVS wandschappen

Enkelfähig Score

Dit product heeft een score van %score%, dit betekent dat het een positieve bedrage levert aan toekomstige generaties

Meer...