Bel ons:+31(0)756151433
Gratis verzending vanaf €100,-
25.000+ Producten
Het Totaalpakket
Met expertise naar succes
Wij zorgen voor u!
| Bedrijf
Naar de startpagina

Droogovens


Droogovens zijn ideaal om het vochtgehalte van voedsel te verminderen. Op deze manier zijn levensmiddelen, vooral fruit en groenten, bijzonder lang houdbaar. Met speciale droogovens is het zelfs mogelijk om vis en vlees te drogen.

Een droogoven is niet alleen een ideale oplossing voor commerciële doeleinden. Gooit u thuis ook veel boodschappen weg? Overweeg dan om een droogoven aan te schaffen. Geen overvolle vriezer meer, maar toch gezond en gevarieerd eten. De droogovens uit ons assortiment zijn gemaakt van zeer goed geselecteerde en duurzame materialen zoals rvs.

xxlhoreca.com Reviews with ekomi.nl
Gebruik de filters om u te helpen kiezen!
Horecaspecialist Uw Horecaspecialist
Ervaren productspecialisten!
Voor de professional
én voor de hobbychef
guarantee Advies op maat
Van uw persoonlijke expert

Droogovens van XXLhoreca


XXLhoreca heeft een grote variatie aan ovens in haar assortiment, waaronder droogovens. Deze apparaten nemen ontzettend toe in populariteit. Bent u nog op zoek naar een goed model voor uw horecakeuken? Of wilt u er een aanschaffen voor thuisgebruik? Dan helpen we u graag met het vinden van de juiste droogoven voor etenswaren zoals fruit of vlees.

De professionele droogovens uit ons assortiment hebben een grote capaciteit en zijn voorzien van verschillende roosters, waarop soms zelfs borden geplaatst kunnen worden. De digitale bediening en de instelbare temperatuurregeling vergemakkelijken het drogen.

Droogovens van verschillende merken

Als u interesse heeft in een droogoven is het belangrijk dat u op een aantal aspecten let, zoals capaciteit. Hoewel groter niet altijd beter is, kan het wel de beste oplossing voor uw horecazaak zijn. Als u veel capaciteit nodig heeft is het verstandig om te kijken naar de Hendi Profi Line.

Daarnaast is het belangrijk dat u op verschillende functies van het apparaat let, zoals een timer, de standen en het aantal vakken. Zo heeft de Hendi droogoven zes rvs bakjes, elk geschikt voor 500 gram voedsel. Deze compartimenten zijn gemakkelijk te verwijderen en schoon te maken. De temperatuur is in te stellen van 35°C tot 70°C.

Welke droogoven moet ik kiezen?

We kunnen ons voorstellen dat het fijn is om advies te krijgen over welke droogoven het beste bij u past. We staan daarom ook 24/7 voor u klaar om u van advies te voorzien. Uiteraard kunt u bij ons ook terecht als u nog vragen heeft over een bepaalde droogoven.

Populaire categorieënKeukenapparatuur | Ovens | Pizzaovens | Combisteamers | Heteluchtovens | Rijskasten | Aardappelovens | Barbequeovens | High Speed Ovens | Rookovens

Enkelfähig Score

Dit product heeft een score van %score%, dit betekent dat het een positieve bedrage levert aan toekomstige generaties

Meer...