Aardappelovens


Bent u op zoek naar aardappelovens? Gebakken aardappelen zijn de nieuwe trend in de moderne keuken. Makkelijk te bereiden, te vullen en ook erg lekker - kortom het perfecte bijgerecht voor bij steaks of zalm, maar ook bijzonder lekker bij een salade of zelfs als apart gerecht. De aardappel is altijd een populair bijgerecht in de keuken geweest, of het nu gekookt, gepureerd, gefrituurd of als frites is - maar de gepofte aardappel maakte het nog populairder. Daarom bieden wij u een selectie van verschillende aardappelovens zodat u zo efficiënt mogelijk kunt werken.

Gebruik de filters om u te helpen kiezen!
Filter
horeca-specialist
Uw Horecaspecialist
Ervaren productspecialisten!
secure-payments
Veilig betalen
Via een beveiligde omgeving
guarantee
Voor de professional
én voor de hobbychef
Advies op maat
Van uw persoonlijke expert

aardappelovens van XXLhoreca


Onze aardappelovens maken niet alleen indruk met hun rustieke design, maar bieden ook ruimte aan wel 100 aardappelen. De aardappelovens bakken de aardappelen niet alleen maar houden ze ook warm. Dit garandeert een constante kwaliteit. Onze aardappelovens zijn voorzien van uitneembare aardappelmanden, waardoor je de aardappelen makkelijker kunt plaatsen en bakken in de oven.

Welke aardappeloven moet ik kiezen?

Welke aardappeloven het beste bij u past, hangt onder andere af van de capaciteit die u nodig heeft. Twijfelt u? Dan helpen wij graag! Wij staan 24/7 voor u klaar om u alles te vertellen over de ovens die wij aanbieden en om u een advies op maat te geven.

  • pro-kitchen1