Zoete snackmachines


Zoete snackmachines om een heerlijk dessert te bereiden voor uw klanten en gasten. U kunt het zo gek niet bedenken of u kunt het bij ons vinden. In ons assortiment hebben we onder andere chocolademachines, suikerspinmachines en wafelijzers opgenomen.

Gebruik de filters om u te helpen kiezen!

Filter

Sorteer op

12 mnd garantie
12 mnd garantie
12 mnd garantie
12 mnd garantie
12 mnd garantie
12 mnd garantie
12 mnd garantie
12 mnd garantie
12 mnd garantie
12 mnd garantie
12 mnd garantie
Compressor voor de Spraychoc ICB

€ 805,00 * Excl.

12 mnd garantie
12 mnd garantie
Vibrerend Tafelblad | 600x400mm ICB

€ 887,00 * Excl.

12 mnd garantie
12 mnd garantie
12 mnd garantie
Vibrerend Tafelblad | 540x320mm ICB

€ 681,00 * Excl.

horeca-specialist
Uw Horecaspecialist
Ervaren productspecialisten!
secure-payments
Veilig betalen
Via een beveiligde omgeving
guarantee
Voor de professional
én voor de hobbychef
free-delivery
Gratis levering
Op orders > €75 Ex. BTW

Zoete snackmachines van XXLhoreca


Chocolademachines

U kunt bij ons terecht voor chocolade drageermachines, chocolade tempereermachines, chocolade vulmachines en ook de bijbehorende accessoires. Met behulp van onze chocolademachines kunt u mooie desserts aan uw gasten aanbieden.

Dessertmachines

Dessertmachines maken het maken van desserts een stuk makkelijker. Het vullen van bijvoorbeeld een cannoli gaat een stuk makkelijker als u een vulmachine hiervoor heeft.

Churros machines

Heerlijke Spaanse churros in een mum van tijd. De churros machines die wij in het assortiment hebben opgenomen zorgen ervoor dat de churros zo klaar is. We hebben zelfs een speciale churros friteuse in het assortiment.

Crêpes bakplaten

Een professionele crêpes bakplaat kan niet ontbreken als u crêpes serveert. Deze speciale bakplaat zorgt ervoor dat het beslag gelijkmatig wordt verhit, zo krijgt u mooie egale crêpes.

Poffertjespannen

Een speciale pan voor Hollands meest bekende zoete snack kan natuurlijk niet ontbreken. Wij hebben verschillende poffertjespannen, in allerlei soorten en maten, in ons assortiment. Zo weten we zeker dat u kunt vinden waar u naar op zoek bent.

Wafelijzers

We hebben een grote selectie wafelijzers voor het maken van Brusselse of Luikse wafels. Wat dacht u van een wafel met verse aardbeien en slagroom? Met onze professionele wafelijzers zet u elke keer wat lekkers op tafel.

Popcornmachines

Krokante popcorn zonder olie of vet, daar zorgt de popcornmachine voor. Met onze popcornmachines kunt u in korte tijd grote hoeveelheden popcorn produceren, of u dit nu aanbiedt in een bioscoop of als cateringservice.

Suikerspinmachines

Met de suikerspinmachines van XXLhoreca kunt u als particulier of zakelijk, bijvoorbeeld als cateringservice, iets bijzonders toevoegen aan kinderverjaardagen of (thema)feesten.

Welke zoete snackmachines heb ik nodig?

Heeft u al een idee welke lekkernijen u wilt aanbieden? Dan zijn er vast een aantal apparaten die u direct aanspreken. Als u hier nog vragen over heeft, of als u graag advies wilt van ons, neem dan contact met ons op. . We staan 24/7 voor u klaar om u te helpen en om u van advies te voorzien.

  • Zoete snackmachines