Uw Horecaspecialist
Veilig betalen
Voor de professional
Advies op maat
| Bedrijf
Naar de startpagina

Chafing dishes op brandpasta


Chafing dishes zijn geen onnodige luxe als u regelmatig buffetten moet voorbereiden en organiseren. Of als u bijvoorbeeld als cateraar van feest naar feest trekt.

Chafing dishes worden tegenwoordig geproduceerd in vele maten en kwaliteiten, maar als het even kan wilt u natuurlijk een makkelijk te onderhouden en veilige chafing dish die ook nog eens tegen een stootje kan. Bij XXLhoreca hebben we chafing dishes van bekende A-merken zoals APS. Ook kunt u bij ons ronde chafing dishes en elektrische chafing dishes aantreffen. Wist u dat het ook mogelijk is om bij ons een rvs chafing dish te bestellen welke geheel ontworpen is op de meest gangbare GN-maatvoering?

12 mnd garantie
Express
ProSelect Chafing dish - 1/1 GN - 9L

1-4 werkdagen

  • Top kwaliteit professionele chafing dishes
  • Ideaal voor buffetten en catering
  • Hoogglans gepolijst opklapbaar deksel
€ 54,48

€ 65,92 incl. BTW

24 mnd garantie
12 mnd garantie
Olympia 2 x Chafing Dishes GN 1/1 | Incl. 72 Blikken Brandpasta

1-3 werkdagen

€ 169,42

€ 205,00 incl. BTW

24 mnd garantie
Saro Chafing Dish Inductie | GN1/1 - 9 Liter

1-3 werkdagen

€ 353,21

€ 427,38 incl. BTW

Gebruik de filters om u te helpen kiezen!
Horecaspecialist Uw Horecaspecialist
Ervaren productspecialisten!
Voor de professional
én voor de hobbychef
guarantee Advies op maat
Van uw persoonlijke expert

De voordelen van een Chafing Dish voor je volgende evenement


Een Chafing Dish, elektrisch of klassiek, is een waardevol hulpmiddel voor horecaondernemers en hobbykoks. Naast Warmhoudvitrines en de Bains-Marie is het een van de belangrijkste gereedschappen om gerechten warm te houden. Deze veelzijdige voedselwarmhouder biedt niet alleen een aantrekkelijke manier om gerechten te presenteren en te serveren, maar is ook snel en efficiënt. Chafing Dishes gebruiken een verwarmd waterbad om een gelijkmatige warmte te garanderen, zodat het eten warm blijft zonder uit te drogen of te gaar te worden. Met de instelbare temperatuurregeling kun je de intensiteit van de hitte eenvoudig aanpassen, zodat buffetten en gerechten urenlang op de perfecte temperatuur kunnen worden gehouden dankzij de voedselwarmhouder.

Of je nu aan de eisen van de horeca wilt voldoen met je voedselwarmer of hem wilt gebruiken voor privé-evenementen, met een voedselwarmhouder blijf je ontspannen en flexibel. Chafing Dishes bieden niet alleen uitstekende warmteregulatie en zijn snel klaar voor gebruik, maar besparen ook ruimte op het aanrecht in de voorbereidings- en servicegebieden. Met de combinatie van korte kooktijden en aantrekkelijke presentatie is een Chafing Dish essentieel voor elk succesvol evenement!

Laat je diners schitteren met de juiste Chafing Dish

Een Chafing Dish is een onschatbaar keukenapparaat dat je maaltijden kan transformeren tot heerlijke culinaire ervaringen. Van klassieke gerechten zoals lasagne tot delicate desserts zoals flan, een Chafing Dish is de perfecte manier om gerechten warm en klaar om te serveren te houden.

Om een Warmhalte Chevy of Chafing Dish correct te gebruiken, plaats je de Sterno- of warmtebron direct onder de bodem van je Chafing Dish. Lees de instructies van de fabrikant van je voedsel- of soep-Chafing Dish om de juiste intensiteit van de vlammen of de hitte te bepalen die nodig is voor optimale prestaties. Zorg ervoor dat je de Chafing Dish niet te lang onbeheerd laat en vul regelmatig water bij in de container eronder om een gelijkmatige vocht- en temperatuurregeling tijdens het gebruik te garanderen. Geniet van heerlijke gerechten met je Chafing Dish!

Vind de perfecte Chafing Dish voor je volgende evenement

Het zoeken naar de perfecte Chafing Dish voor je volgende evenement hoeft niet ontmoedigend te zijn. Houd rekening met je behoeften en budget, zodat je de juiste voedselwarmhouder kunt vinden. Informeer jezelf over de verschillende functies voor je voedselwarmer en let op zaken zoals de brandstofcapaciteit, de temperatuurregeling en het gebruiksgemak van een Chafing Dish.

Of het nu gaat om een voedselwarmer voor soepen, een elektrisch aangedreven