Bel ons:+31(0)756151433
Gratis verzending vanaf €100,-
25.000+ Producten
Het Totaalpakket
Met expertise naar succes
Wij zorgen voor u!
| Bedrijf
Naar de startpagina

Horecatafelbladen


Voor elke horecagelegenheid kan het zelf samenstellen van tafels met mooie horecatafelbladen van XXLhoreca de juiste oplossing zijn om de binnen- of buitenruimte op unieke wijze vorm te geven en een eigen sfeer te creëren.

Tafels in de ronde vorm zijn tegenwoordig helemaal modern en chic. Een ronde tafel zorgt ervoor dat iedereen comfortabel bij elkaar kan zitten en dus voor gezelligheid. Gasten die een gezellige avond hebben zitten vaak langer en drinken meer - dit is natuurlijk ideaal voor u als ondernemer.

Bij ons heeft u een grote keuze aan verschillende tafelbladen en ander horecameubilair. De verschillende tafelbladen verschillen in kleur, maat en materiaal. Maar weet u wat al deze tafelbladen gemeen hebben? Ze zijn allemaal van geweldige kwaliteit.

12 mnd garantie
Topalit Tafelblad vierkant - Topalit - Atacama kersenhout - 80x80cm

5 weken

3 Varianten

  • Kleurecht vierkant tafelblad
  • Tafelblad is erg elegant
  • Blad is te combineren met tafelpoot
€ 92,90

€ 112,41 incl. btw

12 mnd garantie
Veba Tafelblad HPL Zwart | 70x70cm

5 weken

€ 98,96

€ 119,74 incl. btw

12 mnd garantie
Express
Bolero Bolero Rond Tafelblad | Naturel | Ø600mm

1-3 werkdagen

€ 76,51

€ 92,58 incl. btw

Gebruik de filters om u te helpen kiezen!
xxlhoreca.com Reviews with ekomi.nl
Horecaspecialist Uw Horecaspecialist
Ervaren productspecialisten!
Voor de professional
én voor de hobbychef
guarantee Advies op maat
Van uw persoonlijke expert

Tafelbladen van XXLhoreca


Wij hechten er veel waarde aan om ondernemers te voorzien van kwaliteitsproducten. Daarom hebben onze experts deze tafelbladen zorgvuldig voor u uitgezocht. Tafelbladen die bestand zijn tegen hitte en vallende bierglazen. Zodat ze voor extra lang meegaan.

Bij ons kunt u natuurlijk ook de bijpassende voet en/of tafelpoten bestellen in combinatie met de horecatafelbladen. Wist u dat de combinaties ook voor een bepaalde periode gehuurd kunnen worden tegen een scherpe prijs?

Duurzame tafelbladen van XXLhoreca

Bij ons kunt u ook terecht voor krasvaste Lamidur tafelbladen van onder andere het merk Bolero. Deze tafelbladen kunnen desgewenst in een groter geheel worden samengesteld en zijn bestand tegen allerlei belastingen en weersinvloeden zoals UV-straling.

Elk tafelblad is bijzonder duurzaam afgewerkt en kan eenvoudig worden gemonteerd op de daarvoor bestemde onderstellen of tafelpoten. Zoekt u een geschikt onderstel voor een specifiek tafelblad? Kijk dan eens bij ons ruime assortiment universele tafelpoten.

Welke tafelbladen moet ik kiezen?

U heeft bij ons de keuze uit kunststof en houten tafelbladen, zowel rond als rechthoekig. We kunnen het ons voorstellen dat het door al deze keuze wellicht wat lastig is om te kiezen. We helpen u daar uiteraard graag bij. We staan dan ook 24/7 voor u klaar om uw vragen te beantwoorden en om u van advies te voorzien.

Enkelfähig Score

Dit product heeft een score van %score%, dit betekent dat het een positieve bedrage levert aan toekomstige generaties

Meer...