Uw Horecaspecialist
Veilig betalen
Voor de professional
Advies op maat
| Bedrijf
Naar de startpagina

Schilferijsmachines


Presenteert u koude producten in vitrines? Dan heeft u vaak ijs nodig om dit goed en op een leuke manier te koelen. We weten echter ook dat ijs erom bekend staat dat het een vrij harde substantie is en dat dit kan leiden tot beschadigingen aan de producten. Gelukkig is er een speciaal soort ijs om producten te koelen, namelijk schilferijs. Schilferijs is zacht en voelt een beetje aan als sneeuw.

24 mnd garantie
Hendi Crushed Ijsmachine | 85kg/24U | 20kg Opslag | 548x612x(H)867mm

1-4 werkdagen

€ 1.769,40

€ 2.140,97 incl. BTW

24 mnd garantie
Saro Flake ice machine model F 90 C W

3 weken

€ 2.856,85

€ 3.456,79 incl. BTW

12 mnd garantie
Scotsman Schilferijsmachine AF/EF 103 Luchtgekoeld | 108kg/24u | 30kg Bunker | 535x622x(H)997/1087mm

3-5 werkdagen

2 Varianten

€ 3.462,81

€ 4.190,00 incl. BTW

24 mnd garantie
Gebruik de filters om u te helpen kiezen!
Horecaspecialist Uw Horecaspecialist
Ervaren productspecialisten!
Voor de professional
én voor de hobbychef
guarantee Advies op maat
Van uw persoonlijke expert

Schilferijsmachines van XXLhoreca


De functie van een schilferijsmachine

Een schilferijsmachine produceert schilferijs. Het ijs heeft een temperatuur van rond de 0°C. Dit garandeert lang behoud van de kwetsbare producten die koel bewaard moeten worden. Door deze relatief hoge temperatuur voor ijs, smelt schilferijs snel. Het moet daarom in een koude omgeving bewaard of gepresenteerd worden.

Het assortiment schilferijsmachines van XXLhoreca

Bij ons vindt u een breed assortiment aan schilferijsmachines. Wij bieden diverse betrouwbare merken aan, waaronder Hoshizaki, Combisteel, MEC, Bartscher en Diamond.

Hoshizaki is een Japans merk wat, in samenwerking met het Deense merk Gram, een breed scala aan keukenapparatuur verkoopt, waaronder schilferijsmachines.

De compacte schilferijsmachine 90 kg/24 uur van Bartscher is geheel luchtgekoeld en is gemaakt van robuust staal. De eenvoudige bediening en de solide behuizing maken deze kleine maar sterke schilferijsmachine een gewild exemplaar. Gaat u liever voor een hogere capaciteit? Kies dan voor de hoge capaciteit schilferijsmachine van Diamond, deze heeft een (mega)productiecapaciteit van maar liefst 320 kg ijs per dag.

Luchtgekoelde schilferijsmachines

U kunt kiezen voor een luchtgekoelde schilferijsmachine. Luchtgekoeld houdt kortweg in dat het apparaat een motor bevat die de inhoud koelt door het gebruik van lucht.

Schilferijsmachines met of zonder opslag

Ook is er keuze uit schilferijsmachines met of zonder opslag. Hoeveel opslagcapaciteit de schilferijsmachine heeft, staat altijd aangegeven op de productpagina.

Kunnen wij u ergens mee helpen?

Heeft u vragen over onze schilferijsmachines? Dan helpen wij u graag. Wij staan altijd voor u klaar om u te helpen bij vragen of om u te voorzien van advies.

Populaire categorieën: Koelen en vriezenIJsmachines | IJsblokjesmachines | IJs Teppanyaki | IJsbunkers | Room-, Sorbet- En Softijsmachines