Schilferijsmachines


Presenteert u koude producten in vitrines? Dan heeft u vaak ijs nodig om dit goed en op een leuke manier te koelen. We weten echter ook dat ijs erom bekend staat dat het een vrij harde substantie is en dat dit kan leiden tot beschadigingen aan de producten. Gelukkig is er een speciaal soort ijs om producten te koelen, namelijk schilferijs. Schilferijs is zacht en voelt een beetje aan als sneeuw.

Schilferijs wordt doorgaans gebruikt om display producten te beschermen tegen schade, of voor de transport van producten die koel moeten blijven. Vaak ziet u schilferijs in product displays met vis en zeevruchten, verse sappen of andere gekoelde dranken.

Gebruik de filters om u te helpen kiezen!

Filter

Sorteer op

12 mnd garantie
Korrelijsmachine 90kg met 20kg voorraadbak Diamond

€ 2.607,00 * Excl.

12 mnd garantie
Graanijsmaker - 150 kg / 24 h - opslag 55kg Diamond

€ 2.965,00 * Excl.

12 mnd garantie
12 mnd garantie
12 mnd garantie
12 mnd garantie
12 mnd garantie
12 mnd garantie
horeca-specialist
Uw Horecaspecialist
Ervaren productspecialisten!
secure-payments
Veilig betalen
Via een beveiligde omgeving
guarantee
Voor de professional
én voor de hobbychef
free-delivery
Gratis levering
Op orders > €75 Ex. BTW

Schilferijsmachines van XXLhoreca


De functie van een schilferijsmachine

Een schilferijsmachine produceert schilferijs. Het ijs heeft een temperatuur van rond de 0°C. Dit garandeert lang behoud van de kwetsbare producten die koel bewaard moeten worden. Door deze relatief hoge temperatuur voor ijs, smelt schilferijs snel. Het moet daarom in een koude omgeving bewaard of gepresenteerd worden.

Het assortiment schilferijsmachines van XXLhoreca

Bij ons vindt u een breed assortiment aan schilferijsmachines. Wij bieden diverse betrouwbare merken aan, waaronder Hoshizaki, Combisteel, MEC, Bartscher en Diamond.

Hoshizaki is een Japans merk wat, in samenwerking met het Deense merk Gram, een breed scala aan keukenapparatuur verkoopt, waaronder schilferijsmachines.

De compacte schilferijsmachine 90 kg/24 uur van Bartscher is geheel luchtgekoeld en is gemaakt van robuust staal. De eenvoudige bediening en de solide behuizing maken deze kleine maar sterke schilferijsmachine een gewild exemplaar. Gaat u liever voor een hogere capaciteit? Kies dan voor de hoge capaciteit schilferijsmachine van Diamond, deze heeft een (mega)productiecapaciteit van maar liefst 320 kg ijs per dag.

Luchtgekoelde schilferijsmachines

U kunt kiezen voor een luchtgekoelde schilferijsmachine. Luchtgekoeld houdt kortweg in dat het apparaat een motor bevat die de inhoud koelt door het gebruik van lucht.

Schilferijsmachines met of zonder opslag

Ook is er keuze uit schilferijsmachines met of zonder opslag. Hoeveel opslagcapaciteit de schilferijsmachine heeft, staat altijd aangegeven op de productpagina.

Kunnen wij u ergens mee helpen?

Heeft u vragen over onze schilferijsmachines? Dan helpen wij u graag. Wij staan altijd voor u klaar om u te helpen bij vragen of om u te voorzien van advies.

Populaire categorieën: Koelen en vriezenIJsmachines | IJsblokjesmachines | IJs Teppanyaki | IJsbunkers | Room-, Sorbet- En Softijsmachines

  • pro-kitchen1