RVS serveerwagens en transportwagens


In de horeca worden roestvaststalen serveerwagens en transportwagens gebruikt om goederen of gerechten veilig, stabiel en comfortabel te vervoeren. Bij XXLhoreca weten we dat restauranthouders niet zonder deze wagens kunnen. Daarom hebben we de beste serveer- en transportwagens voor u geselecteerd. We hebben rvs wagens met 2 of 3 planken en stille wielen. Liever geen rvs model? Dan zijn onze robuuste polypropyleen modellen ideaal voor u. In ons aanbod vindt u ook steekwagens waarmee u stoelen, feesttafels of containers kunt vervoeren.

Gebruik de filters om u te helpen kiezen!

Filter

Sorteer op

12 mnd garantie
12 mnd garantie
12 mnd garantie
Regaalwagen RVS Heavy Duty 1/1GN 10 Niveaus XXLselect

€ 293,00 * Excl.

24 mnd garantie
24 mnd garantie
24 mnd garantie
12 mnd garantie
12 mnd garantie
Transportwagen Afwaskorven CaterRacks

€ 81,00 * Excl.

24 mnd garantie
12 mnd garantie
horeca-specialist
Uw Horecaspecialist
Ervaren productspecialisten!
secure-payments
Veilig betalen
Via een beveiligde omgeving
guarantee
Voor de professional
én voor de hobbychef
free-delivery
Gratis levering
Op orders > €75 Ex. BTW

RVS serveerwagens en transportwagens van XXLhoreca


Bij XXLhoreca hebben wij een ruim assortiment met wel 20.000 producten tot ons assortiment. Doordat wij alleen met de beste fabrikanten samen werken bent u verzekerd van kwalitatief goede producten. Onze serveerwagens en transportwagens zijn dan ook alle van hoge kwaliteit. Naast de standaard transportwagens hebben wij gastronorm uitschepwagens, regaalwagens, en afruimwagens. De meeste horeca karretjes in ons assortiment zijn van RVS, maar uiteraard hebben wij ook kunststof trolleys.

Vraag en antwoord over serveerwagens en transportwagens van XXLhoreca:

Wat voor modellen serveer- en transportwagens zijn er?

Iedere situatie vergt een andere soort serveerwagen. Dat betekend niet dat wij horeca eigenaren met een klein restaurantje of kroeg aanraden om zes verschillende modellen RVS serveerwagens te kopen. Sommige transportwagens zijn multifunctioneel inzetbaar en daarom zeer geschikt voor kleinere horecazaken. Grotere banketing bedrijven en horeca cateraars zullen sneller geneigd zijn om meerdere specifieke RVS transportwagens aan te schaffen. De soorten modellen die XXLhoreca tot haar assortiment heeft zijn:

  • Transportwagens
  • Gastronorm uitschepwagens
  • Regaalwagens
  • Afruimwagens

Waar kunt u de verschillende modellen serveer- en transportwagens voor gebruiken?

Zoals al eerder benoemd zijn sommige transportwagens multifunctioneel, maar niet ieder model is overal voor geschikt. Regaal wagens zijn ideaal om etenswaren in op te slaan voor in de koeling omdat er veel 1/1 GN bakken in passen. Bovendien kan men ook gemakkelijk de GN bakken vervoeren in deze wagens. Als laatste kunnen chefs ook er voor kiezen om hier materialen in op te slaan etc. Gastronorm uitschepwagens zijn in essentie hetzelfde als regaal wagens. Maar uit deze zijn lager en speciaal ontworpen om direct te kunnen serveren uit de wagen. Kortom, de verschillen tussen de wagens zijn soms minimaal, maar wel het overwegen waard.

Van wat voor materiaal zijn horeca transportwagens gemaakt?

Roestvrijstaal heeft een belangrijk hygiënisch voordeel en moet worden overwogen bij uw materiaalkeuze. Onze RVS serveerwagens zijn zeer hygiënisch doordat ze zo gemakkelijk zijn te reinigen. Horeca transportwagens van hout of kunststof zijn daarentegen minder makkelijk te reinigen als roestvast staal en zijn vaak ook minder stevig. Een ander belangrijk punt om in overweging te nemen bij de aankoop van een gastronormwagen, regaalwagen, of afruimwagen voor in de horeca is het materiaal van de wielen. De lager en het materiaal van de band hebben invloed op hoeveel geluid het karretje maakt en bepalen hoe soepel het karretje rijd. Wielen zijn een belangrijke overweging, en geven de serveerwagen mate van stabiliteit.

Advies op maat over serveerwagens en transportwagens bij XXLhoreca

Bij XXLhoreca bieden we een grote selectie van genormeerde fabrikanten, maar ook juist ook van onze eigen merken zoals XXLselect tegen de juiste prijs-kwaliteitverhouding. Met meer dan 40.000 artikelen in ons assortiment, zijn wij de professional in horeca benodigdheden. Wij helpen u graag bij het vinden van de perfecte serveerwagen. Heeft u al een keuze voor een transportwagen kunnen maken? Of kunnen wij u helpen met het kiezen van de serveerwagen voor uw horecazaak? We staan van maandag tot en met vrijdag voor u klaar om uw vragen te beantwoorden en om u van advies te voorzien. Neem contact met ons op als u vragen heeft of als u op zoek bent naar een gedetailleerd en persoonlijk advies. Aarzel niet en neem contact op met onze klantenservice. Wij geven u graag advies op het gebied van transportwagens en stellen een op uw behoeften afgestemde offerte op.

Populaire categorieën: RVS | Serveerwagens | Transportwagens | Gastronorm uitschepwagens | Regaalwagens | Afruimwagens

  • pro-kitchen1