Bel ons:+31(0)756151433
Gratis verzending vanaf €100,-
25.000+ Producten
Het Totaalpakket
Met expertise naar succes
Wij zorgen voor u!
| Bedrijf
Naar de startpagina

Slagroomspuiten en slagroompatronen


Uw gasten voorzien van lekkere verse slagroom? Dat kan met slagroomspuiten in combinatie met slagroompatronen. Met slagroomspuiten of stevige slagroombussen maakt u in uw keuken zeer eenvoudig de lekkerste toetjes of ijsgerechten. Ook voor een toefje op de koffie of warme chocolademelk zijn deze bussen ideaal.

In de slagroompatronen zit gas dat ervoor zorgt dat de slagroom op de juiste manier, met een bepaalde hoeveelheid druk, gespoten kan worden. De spuiten zijn gemaakt van hoogwaardige materialen zoals aluminium en rvs. Het enige dat u nog nodig heeft zijn slagroompatronen en eventueel spuitmondjes.

xxlhoreca.com Reviews with ekomi.nl
Gebruik de filters om u te helpen kiezen!
Horecaspecialist Uw Horecaspecialist
Ervaren productspecialisten!
Voor de professional
én voor de hobbychef
guarantee Advies op maat
Van uw persoonlijke expert

Slagroomspuiten en slagroompatronen van XXLhoreca


Kloppers of gardes zijn verleden tijd, want slagroomspuiten en slagroompatronen zorgen ervoor dat de room sneller klaar is. Ook behoudt de room zijn stevige structuur, daardoor is de room langer houdbaar.

Hoe werkt het spuiten van slagroom?

Om een stevige room te maken hoeft u niet meer te doen dan het apparaat vullen met room en een gaspatroon in de houder plaatsen. Dit gaspatroon zorgt ervoor dat de room stevig is en dat de structuur voor langere tijd behouden wordt. Sluit de houder daarna aan op het ventiel en houd het apparaat ondersteboven. De slagroomspuit is klaar om in gebruik te nemen. De slagroomspuiten onderscheiden zich door duurzame eigenschappen en geteste veiligheid voor de groot horecakeuken. Een bijkomend voordeel is dat de inhoud van de slagroomspuit tot maar liefst 14 dagen te gebruiken is.

Slagroomspuiten kopen bij XXLhoreca

Bent u er al over uit welke slagroomspuiten en -patronen u nodig heeft? Of heeft u nog vragen? Of wilt u graag advies? Neem dan contact met ons op. Wij staan 24/7 voor u klaar om u alles te vertellen over de slagroomproducten die wij aanbieden en om u een advies op maat te geven.

Enkelfähig Score

Dit product heeft een score van %score%, dit betekent dat het een positieve bedrage levert aan toekomstige generaties

Meer...