Bel ons:+31(0)756151433
25.000+ Producten
Het Totaalpakket
Met expertise naar succes
Wij zorgen voor u!
| Bedrijf
Naar de startpagina

Fast Food Packaging


xxlhoreca.com Reviews with ekomi.nl
Gebruik de filters om u te helpen kiezen!
Horecaspecialist Uw Horecaspecialist
Ervaren productspecialisten!
Voor de professional
én voor de hobbychef
guarantee Advies op maat
Van uw persoonlijke expert

Fast Food Packaging van XXLhoreca


We zijn allemaal fan van fast food en nog meer van fast food verpakkingen van bekende etablissementen zoals McDonald's, KFC en vele andere die voor zichzelf spreken. Er is één criterium dat opvalt in elk etablissement dat is uitgerust met fastfoodverpakkingen: is de verpakking ecologisch verantwoord? Ja, dit is tegenwoordig een belangrijk criterium! Uw klanten kijken uit naar uw heerlijke hotdogs, frietjes en ander fastfood en om de ervaring tot een succes te maken moet u met elk detail rekening houden om hen een geweldig smakende maar ook visuele ervaring te bezorgen! Hier vindt u een ruim assortiment aluminium bakjes, hotdogverpakkingen, frietbakjes en andere milieuvriendelijke voedselverpakkingen. XXLhoreca zal u helpen uw doelen te bereiken door u een breed scala aan kwalitatieve en milieuvriendelijke voedselverpakkingen aan te bieden! Wij hebben een pagina gewijd aan onze inzet voor duurzaamheid, kijkt u daar eens.

Fastfoodverpakkingen worden over het algemeen gemaakt van de volgende materialen:

Wegwerpverpakking van schuim voor fast food

Wegwerpverpakkingen van schuim voor fastfood worden hoofdzakelijk gebruikt in deze verpakkingen: wegwerpmenubox van schuim of wegwerpschaal van schuim. Wegwerpschuim is een van de belangrijkste onderdelen van fastfoodverpakkingen. Dit duurzame en vooral betaalbare materiaal is gemakkelijk toegankelijk voor elke professionele instelling. Bij XXLhoreca bieden wij een betaalbaar en kwalitatief assortiment!

Plastic fastfoodverpakkingen

Plastic fastfoodverpakkingen zijn gemaakt van polypropyleen. Dit type verpakking wordt gewoonlijk gebruikt voor trays. Dit type kunststof is uitermate goed bestand tegen hoge temperaturen!

Papieren fastfoodverpakkingen

Bij XXLhoreca bieden wij een zeer breed assortiment aan van papieren fast food verpakkingen! Of u nu taartdozen, brooddozen of soepkommen nodig heeft, wij hebben alles wat uw zaak nodig heeft!

Biologisch afbreekbare fastfoodverpakkingen

XXLhoreca wil de ecologische vooruitgang bevorderen door een biologisch afbreekbaar gamma aan te bieden. Een ecologische maar ook economische verpakking die u hetzelfde of een beter voordeel biedt dan andere componenten en tegelijk onze planeet spaart. Bovendien maakt de prijs ook een groot verschil!

Aluminium fastfoodverpakkingen

Het aluminium dienblad is een onmisbaar onderdeel van elke professionele keuken! Dankzij dit materiaal is het dienblad recycleerbaar nadat het gewassen is. Of u nu een kleine tray of een grote aluminium tray nodig hebt, wij hebben het juiste model voor u, ongeacht het type inrichting dat u hebt!

Vragen en antwoorden over fastfoodverpakkingen :

Welk type fastfoodverpakkingen bieden wij aan?

Bij XXLhoreca willen we een breed gamma van producten aanbieden zodat u een maximum aan keuze heeft! Wacht dus niet langer en blader door ons ruime assortiment fastfoodverpakkingen en wees klaar voor elk seizoen! Wij hebben de juiste ecologische voedselverpakking voor u tussen deze lijst:

 • Aluminium trays: Er zijn veel verschillende soorten aluminium trays verkrijgbaar, heeft u een gladde of halfgladde wand nodig? Heeft u een aluminium bakje met een deksel nodig? Wilt u anticiperen en gerechten klaarmaken om in te vriezen? Wij hebben de juiste aluminium wegwerpschaal voor u!
 • Tandenstokers: Wij hebben tandenstokers in ons assortiment waarmee u uw hamburgers na de bereiding kunt vasthouden en het uw klanten gemakkelijker kunt maken wanneer zij willen bijten, zodat alle ingrediënten bij elkaar blijven. Personaliseer bovendien uw tandenstokers door er vlaggetjes in te steken om de smaak van uw verschillende gerechten te onderscheiden of gewoon om een persoonlijk tintje te geven dat verwijst naar uw fastfoodrestaurant!
 • Baguette & Bagel: Baguette en bagel zijn beide klassieke broodjes die elk fast food restaurant aanbiedt! Maar hoe vind je de juiste fastfoodverpakking? Beide hebben een verschillende vorm, maar wij bieden voor beide een perfect aangepaste verpakking! Vind op XXLhoreca baguette verpakkingen en bagel verpakkingen!
 • Hot Dog Verpakking: Wij bieden een model hot dog tray speciaal ontworpen voor deze snack. Lang en stabiel, zodat de hot dog niet wegglijdt. Natuurlijk zijn onze modellen geschikt voor warme en koude honden! Stapel uw dienbladen om de ruimte van uw fastfoodrestaurant te optimaliseren en altijd uitgerust te zijn!
 • Frituurschaal: Kies voor ons frietschaalmodel dat uw frieten in de kijker zet en de afgunst van uw klanten zal opwekken! Het is de must-have voor elke snackbar!
 • Sausbeker: Ja, als u zowel voor de Chips tray als de hot dog verpakking heeft gekozen, heeft u absoluut ons sausbeker model nodig! Uw klanten zullen u altijd om extra saus vragen om er zeker van te zijn dat ze genoeg hebben, dus aarzel niet om ons model fastfood sausbeker verpakking te bekijken.
 • Bowls: Dit gerecht is al een tijdje een rage! Eenvoudig, snel, efficiënt en bovenal lekker! Maar je hebt de juiste schalen verpakking nodig! Of u nu kleine of grote schalen aanbiedt, u vindt de juiste in ons assortiment fastfoodschalen.

Hoe kan het risico op vervuiling door fast-foodverpakkingen worden verminderd?

Eerst en vooral is het belangrijk dat uw zaak het juiste type voedselverpakking kiest om warm voedsel te bewaren. U moet ook letten op de gedrukte datum en de kwaliteits- en veiligheidsinspectietekens op de buitenkant van de verpakking. XXLhoreca heeft de juiste fast food verpakking voor uw behoeften!

Welke fastfoodverpakking is geschikt voor uw zaak?

Om voor u de juiste fastfoodverpakking te kiezen, wil XXLhoreca enkele beslissende punten belichten om uw keuze te maken:

 • Het soort materiaal dat voor de verpakking wordt gebruikt: als uw bedrijf zich bekommert om het behoud en de ecologie, kies dan voor een biologisch afbreekbaar materiaal.
 • De waterdichtheid van de verpakking: Afhankelijk van het soort gerecht dat uw zaak aanbiedt, is het belangrijk een veilige verpakking te hebben om elk onheil te voorkomen. We weten allemaal hoe onaangenaam het is om een gemorst gerecht te ontvangen, dus streef naar veiligheid om uw klanten tevreden te stellen.
 • Het volume van de verpakking: Het is belangrijk dat u verschillende volumes voor uw verpakking hebt. Of u nu grote menu's aanbiedt of kleinere, zoals kindermenu's, het is belangrijk dat u de juiste maat verpakking hebt.

Wat zijn de voordelen van papieren verpakkingen voor fast food?

Bij XXLhoreca, bieden wij papieren verpakkingen voor fast food om onze klanten tevreden te stellen, maar dat niet alleen! Een papieren verpakking biedt een aantal voordelen die u zeker zullen interesseren:

 • Niet-giftige verpakking: Gemakkelijk recycleerbaar voor uw bedrijf en bijzonder ecologisch voor het behoud van onze planeet!
 • Praktisch: U kunt de verpakkingen gemakkelijk stapelen voor gemakkelijk transport!
 • Ecologische materialen: uw vestiging zal ze gemakkelijk kunnen recycleren en zo bespaart u ook echt geld!

Duurzame ontwikkeling is uiterst belangrijk voor XXLhoreca. Wij zijn er trots op dat wij gekozen hebben voor een take-away gamma dat rekening houdt met het milieu. U bevindt zich momenteel in het gamma fastfoodverpakkingen, maar aarzel niet om ook een kijkje te nemen in de andere assortimenten!

Kies voor onze professionele fastfoodverpakkingen!

In onze online winkel vindt u een breed scala aan producten voor de horeca. Neem een kijkje in onze andere categorieën en bestel alles wat u nodig hebt om uw professionele uitrusting compleet te maken. Als u de voorkeur geeft aan een bepaald merk, model of maat, kunt u dat gemakkelijk selecteren met behulp van de filters. Met ons als uw competente partner, bent u veilig in de restaurantbusiness. Als u vragen heeft over een van onze producten of de bestelprocedure, kunt u contact opnemen met ons vriendelijke serviceteam via het contactformulier of per telefoon. Wij helpen u graag. Klanttevredenheid is onze hoogste prioriteit. Wij geven u graag advies over uw keuze van fastfoodverpakkingen.

Enkelfähig Score

Dit product heeft een score van %score%, dit betekent dat het een positieve bedrage levert aan toekomstige generaties

Meer...