Vaatwassen


Als horecaondernemer gebruikt u de vaatwasser elke dag. Wij begrijpen dan ook dat het besparen op water- en energieverbruik belangrijke selectiecriteria zijn. Naast het besparen is ook de capaciteit van belang. Bij XXLhoreca bent u aan het juiste adres voor een zuinige maar ruime vaatwasser van de meest gerenommeerde fabrikanten en leveranciers zoals Rhima en Whirlpool.

Naast de enkelwandige en dubbelwandige vaatwassers leveren wij ook speciale glazenspoelmachines en professionele doorschuifvaatwassers. De doorschuifvaatwasser is ideaal als u behoorlijk wat capaciteit voor uw keuken nodig heeft.

Gebruik de filters om u te helpen kiezen!

Filter

Sorteer op

12 mnd garantie
Unox Pure Navulset | XHC004 Unox

€ 243,00 * Excl.

12 mnd garantie
12 mnd garantie
Brita Terugslagklep JG8 | 1 Pack Brita

€ 18,80 * Excl.

12 mnd garantie
12 mnd garantie
12 mnd garantie
12 mnd garantie
AquaGusto 60 Pack | Type 250 | Brita Brita

€ 335,00 * Excl.

12 mnd garantie
12 mnd garantie
horeca-specialist
Uw Horecaspecialist
Ervaren productspecialisten!
secure-payments
Veilig betalen
Via een beveiligde omgeving
guarantee
Voor de professional
én voor de hobbychef
free-delivery
Gratis levering
Op orders > €75 Ex. BTW

Vaatwassen in de horeca


XXLhoreca biedt een breed assortiment aan vaatwasartikelen die zowel functioneel en compact als elegant en hygiënisch zijn. Enerzijds vindt u artikelen die tot de basisuitrusting van elke keuken behoren, zoals vaatwassers en afdruiprekken, en anderzijds apparaten die voor speciale behoeften zijn ontworpen, zoals glazenwassers en sterilisatiekasten. Neem de tijd om rond te kijken en neem gerust contact op met onze klantendienst als u vragen hebt.

Buiten de vele andere vaatwasartikelen om bevat ons assortiment ook professionele doorschuifvaatwasmachines, die perfect zijn voor elke grote keuken waar veel vaat moet worden gewassen. Een afwasmachine met motorkap reinigt grote hoeveelheden vaat binnen enkele minuten en is supergemakkelijk in gebruik. Het vaatwerk wordt in ruime korven geplaatst en vervolgens eenvoudig in de vaatwasser geschoven, na korte tijd kunnen schone borden en bestek worden uitgenomen. Al onze doorschuifvaatwassers zijn uiteraard van bekende merken zoals Bartscher en zijn van de hoogste kwaliteit.

Glazenwassers en polijstmachines

Naast onze motorkapvaatwassers voor borden, pannen en bestek hebben wij ook glazenspoelmachines en poleermachines in ons assortiment, zodat ook dit soort vaatwerk efficiënt en snel kan worden gereinigd.

Met onze Bartscher glazenwassers krijgt u een zeer duurzaam product. Met een capaciteit van 60 korven per uur is dit de machine voor elke grote keuken. Bij XXLhoreca kunt u naast deze glazenwassers ook de bijbehorende korven zoals CaterRacks van polypropyleen bestellen.

Het gereinigde bestek en de glazen kunnen vervolgens tot hoogglans worden gepolijst door een van onze polijstmachines, zodat uw gasten versteld zullen staan. Bestel vandaag en profiteer van grote kortingen!

Sanitaire spullen en wasbakken

Hangende wasbakken en-/of mobiele wasbakken zijn onmisbaar in iedere wc. Bij XXLhoreca bieden wij u ook andere accessoires voor op toiletten. U kunt bijvoorbeeld denken aan babytafels, zeep- en disinfectie dispensers, en handdrogers. Vooral de Dyson handdrogers zijn over het algemeen onwijs in trek.

Bent u meer op zoek naar schoonmaak producten en wagens voor het personeel? Uiteraard hebben wij niet alleen producten voor uw gasten maar ook voor uw personeelswerkzaamheden. Als laatste verkopen wij ook professionele drogers en wasmachines van Wirlpool.

Vaatwasartikelen bij XXLhoreca

Onze vaatwasartikelen maken deel uit van ons grote assortiment hygiëneartikelen, zoals sanitaire artikelen, handwasbakken en reinigingsproducten. Bij ons vindt u alles wat u nodig hebt om de hygiënenormen in uw cateringbedrijf te handhaven en bovendien profiteert u van de beste prijzen en snelle leveringen.

Ontdek ons ruim assortiment met betrekking op vaatwassen en hygiene en plaats vandaag nog uw bestelling. Als het product op voorraad is en de omstandigheden juist zijn worden de producten binnen 72 uur geleverd en met een fabrieksgarantie van ten minste één jaar.

Advies op maat bij XXLhoreca

U kunt bij ons terecht voor de benodigde apparatuur om uw vaat schoon en hygiënisch te krijgen. Vanzelfsprekend hebben wij ook de juiste accessoires en andere toebehoren in ons assortiment opgenomen, zoals waterontharders, waterfilters, poleermachines, sterilisatiekasten, maar ook vaatwaskorven en vaatwasmiddel.

We kunnen ons voorstellen dat het vergelijken van vaatwassers (te) lang kan duren. Daarin kunnen we u uiteraard ontzorgen. Wij staan van maandag tot en met vrijdag voor u klaar om u alles te vertellen over de vaatwassers die wij aanbieden en om u een advies op maat te geven.

Populaire categorieën: Vaatwassen en hygiene | VaatwassersVoorspoeldouches en kranen | Doorschuifvaatwassers | Glazenspoelmachines | Vaatwaskorven | Waterontharders en Waterfilters | Poleermachines | Vaatwasmiddelen | Sterilisatiekasten | Vaatwassertoebehoren | Vaatwasaccessoires

  • Vaatwassen

    Vaatwassen