Bel ons:+31(0)756151433
Gratis verzending vanaf €100,-
25.000+ Producten
Het Totaalpakket
Met expertise naar succes
Wij zorgen voor u!
| Bedrijf
Naar de startpagina

Sterilisatiekasten


Sterilisatiekasten zorgen voor een grondige reiniging van alle messen, groot en klein, die u in uw professionele keuken of horecabedrijf gebruikt. Bij ons vindt u de beste merken en de meest recente modellen op dit gebied.

De sterilisatiekasten die wij in ons assortiment hebben worden bij vele bedrijven gebruikt. Denk bijvoorbeeld aan grootkeukens, beenhouwerijen, banketbakkerijen, viswinkels, laboratoria, hotels, restaurants en uiteraard ook in de voedingsmiddelensector.

Alle sterilisatiemachines van XXLhoreca voldoen uiteraard aan de HACCP-normen en zorgen voor grondige hygiëne in de professionele keuken.

xxlhoreca.com Reviews with ekomi.nl
Gebruik de filters om u te helpen kiezen!
Horecaspecialist Uw Horecaspecialist
Ervaren productspecialisten!
Voor de professional
én voor de hobbychef
guarantee Advies op maat
Van uw persoonlijke expert

Sterilisatiekasten van XXLhoreca


Dubbele messensterilisator

De dubbele messensterilisator van Diamond biedt een hoop ruimte voor messen en ontsmet op microbiologisch niveau door het gebruik van UV-licht. Dit is hèt sterilisatieapparaat als u wilt beschikken over een hoge capaciteit.

Onze sterilisatiekasten worden geleverd met maximale fabrieksgarantie, complete handleidingen en alle toebehoren om van grondige hygiëne in uw keuken echt werk te maken.

Welke sterilisatiekast moet ik kiezen?

Welke sterilisatiekast is het meest passend bij uw wensen? Wij helpen u graag met het maken van deze beslissing. Wij staan 24/7 voor u klaar om u alles te vertellen over de sterilisatiekasten die wij aanbieden en om u een advies op maat te geven.

Enkelfähig Score

Dit product heeft een score van %score%, dit betekent dat het een positieve bedrage levert aan toekomstige generaties

Meer...