Afzetpalen voor afzetting of verwijzing in de juiste richting


Afzetpalen zijn een goede uitkomst wanneer u op zoek bent naar een klantvriendelijke afzetting voor uw horecagelegenheid of winkel. Uiteraard kunt u de afzetpalen ook gebruiken om klanten de weg te wijzen in uw zaak.

Gebruik de filters om u te helpen kiezen!

Filter

Sorteer op

12 mnd garantie
12 mnd garantie
12 mnd garantie
12 mnd garantie
24 mnd garantie
24 mnd garantie
24 mnd garantie
24 mnd garantie
24 mnd garantie
12 mnd garantie
12 mnd garantie
12 mnd garantie
Afzetpaal Royal Koper | 8 kg Veba

€ 50,00 * Excl.

12 mnd garantie
Afzetpaal Elegance Chroom | 8 kg Veba

€ 50,00 * Excl.

horeca-specialist
Uw Horecaspecialist
Ervaren productspecialisten!
secure-payments
Veilig betalen
Via een beveiligde omgeving
guarantee
Voor de professional
én voor de hobbychef
free-delivery
Gratis levering
Op orders > €75 Ex. BTW

Afzetpalen van XXLhoreca


Afzetpaaltjes vindt u bij ons in verschillende formaten en kleuren. De afzetpaal in het goud doet het bijvoorbeeld erg goed bij horecagelegen als bioscopen. Een rij heeft er nog nooit zo sierlijk uit gezien. De bijpassende afzetkoorden in het rood zijn een elegante oplossing om uw gasten in goede banen te leiden en specifieke ruimtes op een chique manier af te zetten.

Een afzetpaal is niet alleen een goede oplossing als het gaat om het afzetten van buiten en binnen horecagelegenheden. Wat dacht u van juwelierszaken? Om het geheel een elegante touch te geven, kan er buiten de winkel een rode loper worden geplaatst, in combinatie met afzetpaaltjes die een rood afzetkoord hebben.

Onze afzetpalen zijn afkomstig van bekende fabrikanten zoals Securit en Saro. Deze fabrikanten staan bekend om de uitstekende afwerking en fenomenale levensduur van hun producten.

Welke afzetpalen moet ik kiezen?

Heeft u al een keuze kunnen maken? Of heeft u nog vragen of wilt u graag advies over welke afzetpalen het beste bij uw (horeca)zaak passen? Neem dan contact met ons op. We staan dan ook 24/7 voor u klaar om uw vragen te beantwoorden en om u van advies te voorzien.

  • Afzetpalen