Bel ons:+31(0)756151433
25.000+ Producten
Het Totaalpakket
Met expertise naar succes
Wij zorgen voor u!
| Bedrijf
Naar de startpagina

Drankendispenser


Om dranken makkelijk en snel te serveren is een drankendispenser een goede oplossing. Bij XXLhoreca vindt u dispensers met tanks met een inhoud tot wel 20 liter. Voor kleinere dispensers voor aan tafels of voor bij het buffet bent u bij XXLhoreca ook aan het juiste adres. Deze dispensers hebben een mooi design en zullen goed passen in elke horecazaak.

12 mnd garantie
Casselin Melkdispenser Warm - Porseleinen Vat - 4 Liter - 290x260x390(h)mm

1-4 werkdagen

€ 316,18

€ 382,58 incl. BTW

12 mnd garantie
Express
24 mnd garantie
Express
Gebruik de filters om u te helpen kiezen!
Horecaspecialist Uw Horecaspecialist
Ervaren productspecialisten!
Voor de professional
én voor de hobbychef
guarantee Advies op maat
Van uw persoonlijke expert

Sap- en melkdispensers


Ook vindt u bij ons waterdispensers met een inhoud van 150 liter die uw water lekker gekoeld houden, de hele dag door.

Sapdispensers zorgen ervoor dat u snel de lekkerste sapjes tapt. De sapdispensers zijn mooi vormgegeven en zien er dus goed uit bij bijvoorbeeld een buffet. Het sap kan in de dispenser worden gekoeld met behulp van ijsblokjes. Met de speciale non-drip techniek zullen de kraantjes niet gaan lekken.

Naast sappen wordt er bij het ontbijtbuffet ook vaak een glaasje melk gedronken. Ook speciaal voor melk vindt u bij ons dispensers. Met koelelementen aan zowel de boven- en onderkant blijft de melk lekker koud. Met de non-drip kraan kunnen ook kleine hoeveelheden worden getapt zonder te knoeien. Dit is ook ideaal om bijvoorbeeld een klein beetje verse melk in een kopje koffie te tappen.

Drankendispensers voor bier en wijn

Drankendispensers kunt u ook goed gebruiken voor bier en wijn. Het merk Diamond bijvoorbeeld heeft een wijndispenser met ruimte voor 2 dozen van 20 liter wijn. Dit apparaat koelt de wijn ook en is dus de perfecte oplossing voor een snel en gekoeld glaasje wijn.

Ook aan bierliefhebbers is gedacht, met de handige en leuke bierdispenser van het merk Hendi. Deze dispenser is geschikt voor 3 of 5 liter bier en met het efficiënte non-drip kraantje kunnen klanten heel gemakkelijk zelf hun biertje tappen. Deze dispenser is voor u heel efficiënt en voor uw gasten een erg leuke beleving.

Welke drankendispenser moet ik kiezen?

Heeft u nog vragen over onze drankendispensers of wilt u advies? Neem dan contact met ons op. We helpen u graag verder. Ook wanneer u twijfelt of hulp nodig heeft bij het kiezen van de drankendispenser die het beste bij uw werkzaamheden past.

Populaire categorieën: Koelen en vriezen | Buffetkoelers | Gekoelde Bain-Marie Eilanden | Koelplaten Met Onderstel | Koelplaten | Gekoelde Bain-Marie Platen/Inbouw | Slush Puppy Machines | Koude Dranken Dispensers | Mobiele Koelingen En Koelboxen

Enkelfähig Score

Dit product heeft een score van %score%, dit betekent dat het een positieve bedrage levert aan toekomstige generaties

Meer...