Uw Horecaspecialist
Veilig betalen
Voor de professional
Advies op maat
| Bedrijf
Naar de startpagina

GN bakken RVS


Populaire GN Bakken RVS volgens onze bezoekers en klanten

12 mnd garantie
Vogue GN-bakken 1/9 - GN, 100 mm, 0,8liter |108x176mm

1-3 werkdagen

€ 6,28 Excl. BTW
12 mnd garantie
Vogue GN-Bakken 1/3 - GN, 100mm, 3,7 liter|325x176mm

1-3 werkdagen

€ 10,50 Excl. BTW
12 mnd garantie
Vogue Gastronorm - GN-bak - 1/6 - 150mm diep

1-3 werkdagen

€ 9,26 Excl. BTW
12 mnd garantie
Vogue GN-bak 1/1 - 65mm diep

1-3 werkdagen

€ 14,05 Excl. BTW
Gebruik de filters om u te helpen kiezen!

Waar moet ik op letten bij het kopen van GN bakken RVS?

barkoelkast

Waar moet ik op letten bij het kopen van GN bakken RVS?

GN bakken RVS zijn er in veel variaties. De keuze van een GN bakken RVS hangt van meerdere factoren af. De volgende punten zijn zeer belangrijk in het maken van de juiste keuze.

Gebruik en combineer onze filter opties om filters om juiste GN bakken RVS te vinden. Onderaan deze webpagina vind je meer informatie over een GN bakken RVS.

xxlhoreca.com Reviews with ekomi.nl
Horecaspecialist Uw Horecaspecialist
Ervaren productspecialisten!
Voor de professional
én voor de hobbychef
guarantee Advies op maat
Van uw persoonlijke expert

Welke GN bakken RVS past bij uw behoefte?


In de horecakeuken worden Gastronormbakken gebruikt voor voorbereiden en bereiden van warm en koud voedsel. De bakken worden ook ingezet voor het bewaren, warm houden, opwarmen, vervoeren en uitstallen van gerechten of elementen van gerechten. In ons assortiment vindt u kwalitatieve Bartscher en Hendi bakken. Deze zijn eenvoudig te transporteren en zonder moeite te plaatsen in ovens en bain-marie systemen. Gastronormbakken vindt u bij XXLhoreca in verschillende soorten en maten. De modellen hebben verschillende vormen en kenmerken, maar zijn geselecteerd op de technische en ergonomische eigenschappen. Hieronder hebben wij een aantal kenmerkende karakteristieken toegelicht zodat u de juiste aspecten in overweging neemt bij het uitkiezen van materialen voor uw keuken.

Questions and awnsers GN bakken RVS:

Wat voor modellen GN bakken RVS zijn er?

Vaak hebben chefs meerdere soorten RVS GN bakken in hun restaurant. Dat komt niet alleen door de verschillende afmetingen of modellen die de GN bakken RVS hebben. Namelijk, de roestvrijstalen gastronorm bakken van Vogue zijn over het algemeen lichter en dunner dan de grove ‘ouderwetse’ gastronorm bakken. Buiten het feit om dat er verschillende diktes en materialen gebruikt worden zijn er ook variaties in afwerkingen en modellen.

Wat voor maten keuken trays zijn er?

Over het algemeen hebben alle horeca gelegenheden RVS gastronorm bakken. Door de omgevouwen randen en afgeronde hoeken en de universele maten zijn GN bakken RVS onwijs makkelijk op te stapelen. Uiteindelijk maakt dat deze bakken super efficiënt, ze nemen weinig ruimte in beslag en de modellen zijn multifunctioneel. De meest voorkomende maat is de 1/1 maat. Omdat de maten van de GN bakken RVS internationaal gestandaardiseerd is kan de 1/1 maat ook in ovens, koelkasten, en bijvoorbeeld Bain Maries.

Wat zijn geperforeerde GN containers?

Een alternatief op het standaard gastronorm model is de geperforeerde variatie. De geperforeerde GN bakken RVS zijn onder andere ideaal om te gebruiken voor het afgieten van voedselwaren. Als laatste zijn innox bakken ook afsluitbaar.

Waar zijn GN bakken RVS allemaal geschikt voor?

Doordat de GN bakken van roestvrijstaal, ook wel innox, zijn gemaakt voldoen ze ook aan de HACCP norm voor vers voedsel. Kortom, u kunt voor nagenoeg alles een GN container gebruiken. Als u producten voor een langere tijd wilt opslaan kunt u er ook voor kiezen om een daarvoor bestemde deksel te kopen. Deze deksels zijn ook van RVS en beschermen producten tegen vuil en uitdroging die u in de slee opslaat. Uiteraard zijn RVS deksels voor GN bakken RVS er ook met een lepeluitsparing. Een alternatieve en wellicht betere of efficiëntere manier om RVS bakken af te sluiten is door ze af te dekken met folie. Wel moet u rekening houden met het labelen en stickers van de bakken. Wij adviseren u om structureel te werk te gaan en de stickers altijd op dezelfde plek te plakken zodat u gelijk weet waar u moet kijken in de koelkast, vriezer, of opslag.

Waar kunt u roestvrije stalen containers voor gebruiken?

Zoals al eerder benoemd zijn de containers voor in de keuken nagenoeg overal geschikt voor. Evengoed hebben wij voor u een overzicht gemaakt met een aantal veel voorkomende doeleinden.

Bereidingen

  • Bereidingen: RVS trays kunnen ongeveer 400°C verdragen. U kunt bijvoorbeeld producten grillen of roosteren in de oven grillen. Ook kunt u producten stomen met de geperforeerde keuken trays. Uiteraard kunt u ook producten opwarmen in de GN bakken RVS.
  • Gelijk opslaan na bereiding: Als u na de bereiding de producten wilt opslaan raden wij u aan om eerst de producten terug te koelen of verwerken zodat u ze voor het opslaan in een schone tray kunt doen. Zo houd u de opslag of koeling netjes en schoon.
  • Wassen: Met de geperforeerde GN bakken RVS kunt u ook gemakkelijk producten wassen zoals sla, rijst of erwten. Doordat we gaatjes niet groter dan een rijstkorrel zijn maakt u weinig tot geen extra verlies.
  • Uitlaten lekken: Na het wassen kunt u de voedselwaren ook laten uitlekken. Een veel voorkomende techniek is het gebruik van een dubbelen GN bakken RVS. Dat is niet een apart model, maar door een geperforeerde 1/1 GN container in een standaard 1/1 GN container te plaatsen kunt u de voedselwaren (gewassen of gegrild in de oven) uit laten lekken.
  • Koken in stoom oven: Zoals al eerder benoemd kunt u ook de geperforeerde GN bakken RVS gebruiken om voedselwaren in de stoomoven te bereiden. Neem bijvoorbeeld rijst, pasta, of groentes. In grote hoeveelheden koken wordt ineens een stuk gemakkelijker voor u!

Opslag

RVS kan tot wel -150°C. Met andere woorden, u kunt alle maten en soorten GN bakken RVS in de vriezer plaatsen. Daarnaast kunt u de GN bakken RVS bijvoorbeeld gebruiken in koelcellen of kasten, droogopslag, regaalwagens, vitrines, bain-marie, chafing dishes. Dus zoals al eerder benoemd; de GN bakken RVS zijn multifunctioneel toepasbaar door de kwaliteiten van het RVS en de internationale standaardisering van de afmetingen.

Voordelen van GN bakken

Bakken en schalen in Gastronorm formaat zijn onderling verwisselbaar en efficiënt met elkaar te combineren. Tussentijds overpakken van voedingsmiddelen is hierdoor niet nodig. Horecabedrijven kunnen met het Gastronormsysteem de keuken en opslagruimte zeer praktisch inrichten. Deze systemen zijn overal op elkaar afgestemd volgens de internationaal geldende maatvoering van Gastronorm.

Gerelateerde producten

  • Kunststof opslagbakken
  • RVS bekkens
  • Kunststof opslagbakken
  • RVS maatbekers
  • Kunststof maatbekers

Wat voor soort bakken sluit aan op uw behoefde?

Wilt u meer weten over onze Gastronormbakken van rvs? Of zou u graag advies willen over welke bakken er passen bij uw apparatuur? Twijfel dan niet om contact met ons op te nemen. Wij staan van maandag tot en met vrijdag voor u klaar om u alles te vertellen over de GN bakken RVS die wij aanbieden en om u een advies op maat te geven. Contact onze klanten service voor meer informatie.

Populaire categorieën: Keukenaccessoires | Gastronorm en andere bakken | GN bakken plasticGN dekselsIJsbakkenOpbergbakkenMeer GN & overige containers