Kookpannen en soeppannen

Als uw 'core business' lekker koken is, waarom werkt u dan nog steeds met middelmatig keukengerei en inferieure kookpannen en soeppannen? De RVS kookpannen van XXLhoreca zijn geselecteerd op hun hittebestendige eigenschappen, hun vermogen om zowel op inductie als gas uitstekend te presteren en op het oersterke materiaalgebruik, dat zorgt voor zeer goede corrosiebestendigheid.

Gebruik de filters om u te helpen kiezen!

Filter

Sorteer op

24 mnd garantie
12 mnd garantie
24 mnd garantie
24 mnd garantie
12 mnd garantie
Bamboo Steamer 15cm Vogue

€ 12,50 * Excl.

24 mnd garantie
horeca-specialist
Uw Horecaspecialist
Ervaren productspecialisten!
secure-payments
Veilig betalen
Via een beveiligde omgeving
guarantee
Voor de professional
én voor de hobbychef
free-delivery
Gratis levering
Op orders > €75 Ex. BTW

XXLhoreca biedt u een breed spectrum kwaliteitskookpannen afkomstig van bekende fabrikanten zoals bijvoorbeeld Hendi. Deze grote kookpannen bieden een flinke literinhoud en zijn ideaal voor de groothorecakeuken waar bereiding van allerlei gerechten dagelijks op het programma staat.

Met genagelde aluminium handgrepen en een zeer solide design, zijn dit de kookpannen waaraan u snel gewend raakt. De 50 liter aluminiumkookpan van Hendi heeft een zeer fors formaat, maar dat kan heel goed uitkomen voor keukens voor de wat grotere restaurants en hotels.

Bijna alle kookpannen zijn tegenwoordig gecoat met RVS, maar belangrijker nog is wat onder de coating van de kookpan is aangebracht. Als de bodem niet op basis van drukversmelting is gemaakt, kunt u er van op aan dat een kookpan binnen een jaar onbruikbaar is geworden.

  • pro-kitchen1