Crêpespannen


Staat u als professional in de keuken om crêpes of flensjes te bakken? Dan heeft u een goede crêpekoekenpan nodig die gemaakt is van de meest duurzame metalen. Het bakt simpelweg lekkerder op een beetje zware pan met een stevige bodem die goed op temperatuur blijft.

Bij XXLhoreca bestelt u crêpespannen van uitstekende kwaliteit. De meeste van deze crêpespannen zijn geschikt voor alle warmtebronnen. Het bijzondere aan deze pannen is de meerlaagse bodemopbouw en de stevige anti-aanbaklaag. Neem bijvoorbeeld de grote plaatstalen crêpespan van De Buyer, een echte 'heavy duty' pan met een diameter van 24 cm die ook geschikt is voor het grillen van gerechten. De hitte wordt egaal verdeeld over de plaatstalen bodem van de pan.

Producten

Filter

Sorteer op

12 mnd garantie
-12%
Crepespan Plaatstaal | Ø240mm Pujadas

€ 22,00 * Excl. € 25,00* Excl.

12 mnd garantie
-11%
Crepespan Plaatstaal Heavy Duty - 24cm Ø De Buyer

€ 33,90 * Excl. € 38,00* Excl.

12 mnd garantie
-12%
Crepespan Heavy Duty Aluminium Anti-aanbak - 28cm Ø Bourgeat

€ 34,50 * Excl. € 39,00* Excl.

12 mnd garantie
-20%
Crepespan Gegoten Aluminium | Anti-aanbaklaag | Ø280mm Pujadas

€ 50,40 * Excl. € 63,00* Excl.

12 mnd garantie
-12%
Vogue Aluminium Crêpepan | Antiaanbaklaag | Ø30x(H)3cm Vogue

€ 28,90 * Excl. € 33,00* Excl.

12 mnd garantie
-13%
Crepepan Heavy Duty zwart ijzer - 20cm Ø De Buyer

€ 16,60 * Excl. € 19,00* Excl.

12 mnd garantie
-12%
Crepepan Aluminium - Krasbestendig Anti-aanbak - 26cm Ø Vogue

€ 25,60 * Excl. € 29,00* Excl.

12 mnd garantie
-11%
Crepespan Heavy Duty Aluminium Anti-aanbak - 25cm Ø Bourgeat

€ 32,00 * Excl. € 36,00* Excl.

Uw Horecaspecialist
Ervaren productspecialisten!
Veilig betalen
Via een beveiligde omgeving
100% garantie
Op schade bij levering
Gratis levering
Op orders > €75 Ex. BTW

De beste merken crêpespannen


Bij XXLhoreca koopt u alleen de beste kwaliteit, hiervoor werken wij samen met toonaangevende merken uit de horecabranche. Onze Hendi crêpespan met anti-aanbaklaag heeft een mooie, lage rand en de nieuwe serie is ook geschikt voor de inductiekookplaat. Het stalen handvat van deze crêpespan is voorzien van een duurzame epoxy coating.

De kracht van de antiaanbaklaag

De crêpespannen die u bij ons kunt bestellen zijn allen voorzien van een sterke anti-aanbaklaag. Voor het bakken van professionele crêpes is dit noodzakelijk, zodat het beslag niet aan de pan blijft plakken. De bodem van de pannen is tevens ontworpen om te zorgen voor een perfecte hitteverdeling. Hierdoor worden al uw crêpes snel en gelijkmatig gebakken.

Duurzame crêpespannen

Bent u als professionele chef, of als amateur chef, op zoek naar de beste crêpespan, met anti-aanbaklaag en een lange gebruiksduur? Wij leveren crêpespannen, geschikt voor iedere warmtebron. Dat betekent dat deze ook geschikt zijn voor een veel gebruikte warmtebron: namelijk inductie. Geen zorgen over het kromtrekken van uw pannen, maar juist een universeel geschikt aanbod bij XXLhoreca.

Welke crêpespan heb ik nodig?

Heeft u de best geschikte crêpespan uit ons assortiment gevonden voor uw horecakeuken? Of twijfelt u nog en heeft u nog vragen? Of heeft u graag advies van ons over de crêpespannen? Neem dan contact met ons op. Wij staan 24/7 voor u klaar om u alles te vertellen over de pannen die wij aanbieden en om u een advies op maat te geven.