Bel ons:+31(0)756151433
Gratis verzending vanaf €100,-
25.000+ Producten
Het Totaalpakket
Met expertise naar succes
Wij zorgen voor u!
| Bedrijf
Naar de startpagina

Wokpannen


Wokken doet u het best in de daarvoor bestemde wokpannen. Deze pannen zijn ontworpen om gerechten in snel tempo op hoge temperaturen te bereiden. Met een goede wokpan kunt u de heerlijkste Aziatische gerechten maken. Een wokpan is onmisbaar in de horecakeuken wanneer u regelmatig Aziatische gerechten serveert.

xxlhoreca.com Reviews with ekomi.nl
Gebruik de filters om u te helpen kiezen!
Horecaspecialist Uw Horecaspecialist
Ervaren productspecialisten!
Voor de professional
én voor de hobbychef
guarantee Advies op maat
Van uw persoonlijke expert

Kenmerken van een goede wokpan


Een wokpan is een grote ronde pan, een soort komvorm. De randen van de wokpan zijn hoog zodat u tijdens het wokken de ingrediënten gemakkelijk kunt omscheppen. Een wokpan is dieper en dunner dan een normale pan, hierdoor geleid de hitte in een rap tempo en wordt het eten snel heet. Een wokpan is te herkennen aan de grote steel die eraan vast zit. Wanneer wokpannen twee handvaten hebben noem je het officieel een wadjang. Deze is meestal zwaarder dan de originele wokpan.

Wokken is gezond

Wokken is een eenvoudige manier om snel een gezonde maaltijd te bereiden. Wanneer u roerbakt gebruikt u weinig vetten. Een klein beetje olie op de bodem is meer dan voldoende. Ingrediënten worden op een hoge temperatuur dichtgeschroeid waardoor de meeste vitaminen behouden blijven. Let er bij het wokken wel op dat u olie gebruikt die bestemd is voor het roerbakken op hoge temperaturen.

Wokpannen van XXLhoreca

Bij ons bestelt u tegen zeer aantrekkelijke prijzen fraaie rvs wokpannen van bekende merken als Bartscher en Hendi. Topkwaliteit voor uw keuken waar u nog jaren plezier van heeft. Bij elke van onze wokpannen is omschreven of de pan ook geschikt is voor inductie. Uiteraard is de kwaliteit van anti-aanbaklagen van belang voor de duurzaamheid van deze wokpannen, maar ook de opbouw van het materiaal is een selectiecriterium om op te letten.

Hulp nodig?

Vind u het lastig om een keuze te maken uit onze collectie wokpannen? Dat begrijpen we goed. Voor vragen over onze producten of het inwinnen van anders advies zijn wij 24/7 te bereiken.

Populaire categorieën: KeukenaccessoiresKeukengereedschap | Pannen | Kookpannen | Crêpespannen | Grillpannen | Paellapannen | Hapjespannen | Pannensets | Braadpannen | Koekenpannen | Sauspannen | Mosselpannen

Veel gestelde vragen

Wokpannen van rvs zijn te gebruiken voor iedere hittebron. Kookt u op inductie? Wij hebben gietijzeren pannen in ons assortiment die u hiervoor kunt gebruiken. Wanneer u er zeker van wil zijn of een pan geschikt is voor inductie kunt u dit testen met een magneet. Een inductieplaat werkt met een magnetisch veld. Als de bodem van de wok magnetisch is weet u dat deze gebruikt kan worden op een inductieplaat.

Onze wokpannen zijn ideaal voor verschillende kooktechnieken en kunnen de efficiëntie in uw keuken aanzienlijk verhogen.

Onze wokpannen zijn eenvoudig te reinigen en ontworpen voor professioneel gebruik. Ze kunnen simpelweg worden schoongemaakt met zeep en water.

Enkelfähig Score

Dit product heeft een score van %score%, dit betekent dat het een positieve bedrage levert aan toekomstige generaties

Meer...