Bel ons:+31(0)756151433
25.000+ Producten
Het Totaalpakket
Met expertise naar succes
Wij zorgen voor u!
| Bedrijf
Naar de startpagina

Schoonmaakwagens


Een schoonmaakwagen is een handige kar waarin u alle benodigdheden voor de schoonmaak bij de hand heeft. Bij XXLhoreca bieden we diverse schoonmaakwagens, zoals een dweilemmer, een dweilsysteem (ook wel mopwagen), of een complete schoonmaakwagen. Ontdek ons assortiment!

24 mnd garantie
Express
Saro Waszakwagen - RVS - 90x65x85cm

1-3 werkdagen

€ 96,79

€ 117,12 incl. BTW

12 mnd garantie
Express
Combisteel Schoonmaakwagen Procart Jet 736S | 960x770x(H)960mm

1-3 werkdagen

€ 197,04

€ 238,42 incl. BTW

12 mnd garantie
-23%
Express
ProSelect Roomservice Wagen - Afneembare Waszak - 830x450x(h)1120mm

1-3 werkdagen

  • Robuuste constructie voor langdurig gebruik
  • Efficiënt interieurontwerp dankzij de uitneembare waszak
  • Gemakkelijke manoeuvreerbaarheid dankzij rubberen schokbescherming
€ 180,99 € 139,67

€ 169,00 incl. BTW

12 mnd garantie
Express
Combisteel Schoonmaakwagen Procart 311 | 1380x620x(H)1260mm

1-3 werkdagen

€ 369,81

€ 447,47 incl. BTW

Gebruik de filters om u te helpen kiezen!
xxlhoreca.com Reviews with ekomi.nl
Horecaspecialist Uw Horecaspecialist
Ervaren productspecialisten!
Voor de professional
én voor de hobbychef
guarantee Advies op maat
Van uw persoonlijke expert

Schoonmaakwagens van XXLhoreca


Hoge kwaliteit schoonmaakwagens

Onze schoonmaakwagens staan garant voor hoge kwaliteit. Een complete schoonmaakwagen biedt ultiem gemak; alle emmers, materialen en zelfs het dweilsysteem zijn al op de wagen gemonteerd. De Combisteel Procart 317 heeft zelfs ruimte voor een afvalzak, waardoor u tijdens het schoonmaken ook afval kunt opruimen. Dat is pas echt tijdsbesparing!

Eenvoudiger en sneller schoonmaken

Met een schoonmaakwagen heeft u alles binnen handbereik, wat resulteert in een snellere dagelijkse schoonmaak. Minder heen en weer lopen betekent efficiënter werken. Schoonmakers zullen de schoonmaakwagen zeker waarderen, omdat het hen ontlast van zwaar tilwerk, zoals het sjouwen van zware afvalzakken.

Welke schoonmaakwagen moet ik kiezen?

Twijfelt u welke schoonmaakwagen geschikt is voor uw klus? Wij helpen u graag! Ons team staat paraat om u alles te vertellen over onze producten en u persoonlijk advies te geven. Laat ons u assisteren bij het vinden van de perfecte schoonmaakoplossing.

Uitgebreid assortiment horeca schoonmaakwagens

Bij XXLhoreca begrijpen we dat professionele schoonmaakwerkzaamheden in de horeca een gestroomlijnde aanpak vereisen. Daarom bieden wij een uitgebreid assortiment aan schoonmaakwagens die voldoen aan de hoogste kwaliteitseisen en praktische behoeften van uw bedrijf. Ontdek waarom onze schoonmaakwagens de ideale keuze zijn voor een vlekkeloze reiniging.

1. Professionele schoonmaakwagen

Onze professionele schoonmaakwagens zijn uitgerust met diverse uitbreidingskits en bieden een complete set voor al uw schoonmaakbehoeften. Met een compact ontwerp en afmetingen op maat zijn ze praktisch in gebruik en gemakkelijk te manoeuvreren, zelfs in kleine ruimtes.

2. Hoogste kwaliteit

De stalen buizen die in onze schoonmaakwagens zijn ingezet, bieden niet alleen stabiliteit maar ook duurzaamheid. U kunt vertrouwen op de robuustheid van ons frame, zelfs bij het verplaatsen van zware ladingen schoonmaakmiddelen en benodigdheden.

3. Milieuvriendelijke technologie

Veel van onze schoonmaakwagens zijn uitgerust met milieuvriendelijke Reflo-technologie, waardoor u niet alleen uw vloeren reinigt, maar ook bijdraagt aan een schonere planeet. Het kunststof onderstel en afvalzakhouder maken het eenvoudig om afval te scheiden en milieubewust te handelen.

4. Diverse uitvoeringen en kleuren

Of u nu een schoonmaakwagen zoekt voor gebruik in magazijnen, kantoren of restaurants, wij bieden verschillende uitvoeringen en kleuren om aan uw specifieke eisen te voldoen. Maak een keuze die past bij de uitstraling van uw bedrijf.

5. Makkelijker werken

Onze schoonmaakwagens zijn niet alleen gemaakt om aan hoge eisen te voldoen, maar ook om uw werkzaamheden te vergemakkelijken. Met afsluitbare deuren, afvalzakhouders, en de mogelijkheid om diverse hulpmiddelen te bevestigen, bieden ze praktisch gemak en organisatie voor een soepel schoonmaakproces.

Ontdek het ruime assortiment schoonmaakwagens bij XXLhoreca en optimaliseer uw schoonmaakwerkzaamheden met stijl en efficiëntie.

Professionele schoonmaakwagen

Onze professionele schoonmaakwagens zijn ontworpen voor intensief gebruik en bieden een complete set voor al uw schoonmaakbehoeften. Met een compact ontwerp en afmetingen op maat, zijn ze perfect voor gebruik in diverse horecaomgevingen.

Twee emmer systeem: voor efficiënt reinigen

Een uniek kenmerk van onze schoonmaakwagens is het twee-emmer systeem, waarmee u schoonmaakmiddelen gescheiden kunt houden. Dit systeem draagt bij aan een efficiënt reinigingsproces en zorgt voor optimale hygiëne in uw werkruimte.

Liter afvalzakhouder met deksel

Onze schoonmaakwagens zijn uitgerust met een liter afvalzakhouder en deksel, waardoor afval gescheiden kan worden gehouden. Dit milieuvriendelijke ontwerp draagt bij aan duurzaam schoonmaken, terwijl de capaciteit van de wagen behouden blijft.

Sterk

Het frame van onze schoonmaakwagens is vervaardigd uit hoogwaardig staal, waardoor ze bestand zijn tegen intensief gebruik. Hiermee kunnen onze wagens eenvoudig schoonmaakmiddelen, doeken, en andere benodigdheden hanteren zonder aan stevigheid in te boeten.

Voor optimale manoeuvreerbaarheid

Onze schoonmaakwagens zijn compact ontworpen om gemakkelijk te manoeuvreren, zelfs in kleine ruimtes. Met accessoires zoals een trolley zijn ze eenvoudig te verplaatsen en uitgerust voor een moeiteloze hantering tijdens uw schoonmaakwerkzaamheden.

Bij XXLhoreca begrijpen we dat de behoeften in de horeca divers zijn. Daarom bieden onze schoonmaakwagens niet alleen de benodigde capaciteit en kenmerken, maar ook een stijlvol ontwerp en diverse kleuropties, zodat uw schoonmaakprocessen niet alleen efficiënt, maar ook representatief zijn voor uw bedrijf. Onze schoonmaakwagens zijn meer dan alleen een praktisch hulpmiddel; ze zijn een statement van professionaliteit in de horeca. Ontdek ons ruime assortiment en optimaliseer uw schoonmaakprocessen met XXLhoreca.

Schoonmaakwagens voor de horeca bij XXLhoreca

Bij XXLhoreca streven we naar een naadloze integratie van efficiëntie en stijl in onze schoonmaakwagens, die zijn ontworpen voor professioneel gebruik in de horeca. Ontdek waarom onze schoonmaakwagens de ideale keuze zijn voor een vlekkeloze reiniging in uw bedrijf. Wij helpen u graag verder met het kiezen voor een schoonmaakwagen die perfect bij u wensen past. Neem gerust contact met ons op!

Veel gestelde vragen