Uw Horecaspecialist
Veilig betalen
Voor de professional
Advies op maat
| Bedrijf
Naar de startpagina

Schoonmaakwagens


Een schoonmaakwagen is een handige wagen waarin u spullen stalt die u gebruikt bij de schoonmaak. Bij XXLhoreca hebben we verschillende schoonmaakwagens in het assortiment zoals een dweilemmer, een dweilsysteem (ook wel mopwagen) of een complete schoonmaakwagen.

xxlhoreca.com Reviews with ekomi.nl
Gebruik de filters om u te helpen kiezen!
Horecaspecialist Uw Horecaspecialist
Ervaren productspecialisten!
Voor de professional
én voor de hobbychef
guarantee Advies op maat
Van uw persoonlijke expert

Schoonmaakwagens van XXLhoreca


Hoge kwaliteit schoonmaakwagens

Een complete schoonmaakwagen biedt het grootst mogelijke gemak op het gebied van schoonmaken. Alle emmers, materialen en zelfs het dweilsysteem is al op de wagen gemonteerd. De Procart 317 van Combisteel heeft zelfs ruimte voor een afvalzak. Zo kunt u tijdens het schoonmaken ook afval opruimen. Dat is nog eens tijd besparen!

Eenvoudiger en sneller schoonmaken

Omdat u met een schoonmakenwagen alles bij de hand heeft, zorgt dit ervoor dat u sneller klaar bent met de dagelijkse schoonmaak. U hoeft niet meer zo vaak heen en weer te lopen.

Als u schoonmakers in dienst heeft, zullen zij ook erg blij zijn met de schoonmaakwagen. Het werk is aan de zware kant en de schoonmaakwagen zal de schoonmaker ontlasten. Zware afvalzakken hoeven bijvoorbeeld niet meer getild te worden.

Welke schoonmaakwagen moet ik kiezen?

Welke schoonmaakwagen is er geschikt voor uw schoonmaakklus? Dat kan een lastige beslissing zijn maar wij zijn er om u te helpen! Wij staan 24/7 voor u klaar om u alles te vertellen over de producten die wij aanbieden en om u een advies op maat te geven.