Bel ons:+31(0)756151433
Gratis verzending vanaf €100,-
25.000+ Producten
Het Totaalpakket
Met expertise naar succes
Wij zorgen voor u!
| Bedrijf
Naar de startpagina

Borstels en dweilen


Bent u op zoek naar borstels, dweilen en andere schoonmaakartikelen voor uw bedrijf? Het ruime assortiment van XXLhoreca biedt gegarandeerd de producten waar u naar op zoek bent.

Alle artikelen zijn geschikt voor veelvuldig gebruik in de horeca en dragen bij aan een hygiënische uitstraling van uw horecazaak.

xxlhoreca.com Reviews with ekomi.nl
Gebruik de filters om u te helpen kiezen!
Horecaspecialist Uw Horecaspecialist
Ervaren productspecialisten!
Voor de professional
én voor de hobbychef
guarantee Advies op maat
Van uw persoonlijke expert

Schoonmaakborstels en meer van XXLhoreca


Hygiëne is van enorm belang in de horeca. Daarom hebben we bij XXLhoreca alles wat u zoekt wanneer het aankomt op schoonmaak.

Zoals we weten kleven er consequenties aan het slecht schoonmaken van uw bedrijf. Mede dankzij de HACCP-richtlijnen kunt u hier flinke boetes voor krijgen. Zorg dus voor goede schoonmaakartikelen als borstels en dweilen en een handige schoonmaakwagen.

Een groot aanbod schoonmaakartikelen

XXLhoreca is de groothandel voor horeca schoonmaakartikelen. We hebben verschillende soorten producten die helpen met het verhogen van de hygiëne.

Onze schoonmaakartikelen kunnen uiteraard ook voor andere branches dan de horeca gebruikt kunnen worden. Ieder bedrijf profiteert van een schone werkomgeving.

Schoonmaakartikelen conform de HACCP-normen

Al jarenlang werken wij samen met allerlei horecabedrijven. We zijn daarom dus ook op de hoogte van de meest recente eisen van de HACCP. Wij zorgen ervoor dat u in ons assortiment van schoonmaakartikelen alles vindt om aan de HACCP-richtlijnen te voldoen.

Welke borstels en dweilen moet ik kiezen?

Het kiezen van de beste borstels en dweilen kan wat lastig zijn. Daarom staan wij 24/7 voor u klaar om u alles te vertellen over de producten die wij aanbieden en om u een advies op maat te geven.

Enkelfähig Score

Dit product heeft een score van %score%, dit betekent dat het een positieve bedrage levert aan toekomstige generaties

Meer...