Bel ons:+31(0)756151433
Gratis verzending vanaf €100,-
25.000+ Producten
Het Totaalpakket
Met expertise naar succes
Wij zorgen voor u!
| Bedrijf
Naar de startpagina

Mixers en deegmachines


Mixers en deegmachines zorgen voor een goede deegkwaliteit en zijn een uitstekende manier om efficiënt en gemakkelijk deeg te bereiden. U kunt bij ons terecht voor deegopbollers, deegmengers, deegrollers, deegportioneermachines en planeetmixers. Het is belangrijk om een goede mixer en deegmachine(s) aan te schaffen, aangezien deze onderhevig zijn aan veel slijtage door de vele kilo's deeg die meerdere keren per dag rondgeslingerd worden. Met de juiste deegmachine maakt u deeg in minder tijd en met betere resultaten. Een deegmachine mag niet te klein zijn, want dan draait hij overdag te vaak en zorgt dan ook voor onnodig werk. Ook mag de deegmachine niet te groot zijn. Hierdoor kunt u namelijk de capaciteit niet optimaal gebruiken - dit leidt tot een deegkwaliteit die niet optimaal is.

12 mnd garantie
Express
Buffalo Buffalo Planetaire Mixer 7Ltr

1-3 werkdagen

€ 363,58

€ 439,93 incl. btw

12 mnd garantie
Express
Combisteel Pizza Deegroller Recht - 260/400mm

1-3 werkdagen

€ 1.073,67

€ 1.299,14 incl. btw

12 mnd garantie
Combisteel PLANEETMENGER 30L

3 weken

€ 3.144,42

€ 3.804,75 incl. btw

Gebruik de filters om u te helpen kiezen!
Horecaspecialist Uw Horecaspecialist
Ervaren productspecialisten!
Voor de professional
én voor de hobbychef
guarantee Advies op maat
Van uw persoonlijke expert

Mixers en deegmachines van XXLhoreca


Mixers en deegmachines zijn elektrische apparaten die ingredienten mengt, deeg kan kneden en-/of kan proportioneren. De machines die XXLhoreca aanbied zijn van hoge kwaliteit. Namelijk de mixers en deegmachines komen van genormeerde fabrikanten. Om deze reden krijgt u altijd 12 maanden korting wanneer u een product van ons koopt. De planeetmengers die wij bijvoorbeeld aanbieden komen van onder meer Bartscher, Buffalo, Caterchef, Combisteel, Diamond, en Saro. Daarnaast bieden wij kneedmachines en deeg opbollers van bijvoorbeeld NordCap, ICB, MEC, Santos, en Hendi. Alles samenvattend, bij XXLhoreca kunt u er van uit gaan dat u mixers en planeetmengers van kwaliteit koopt.

Vragen en antwoord over mixers en deegmachines:

Wie gebruikt mixers en deegmachines?

Mixers op zichzelf kunnen voor allerlei bereidingen gebruikt worden. Uiteraard ligt het voor de hand dat mixers vooral in keukens gebruikt worden en bakkers uit bakkerijen waarbij men met veel beslag werkt. Uiteindelijk kunnen chefs van professionele keukens ook planeetmengers gebruiken voor het prepareren van sauzen en dressings. Of wellicht voor het opkloppen van een smeuïge massa. Over het algemeen komen mixers en planeetmengers met drie verschillende accessoires: een garde, deeghaak, en een vlinder. Mixers een ideale oplossing voor chefs die opzoek zijn naar een goed alternatief op blenders en magimixers. Alleen heeft een planeetmenger een grovere motor welke beter geschikt is voor harde en-/of stugge deegstukken en de mixer heeft geen mes. Daardoor zullen niet alleen chefs van professionele keukens of bakkers van bakkerijen de mixers aantrekkelijk vinden. Deegmachines daarentegen zullen vaak wel alleen terug gezien worden bij professionele bakkerijen of keukens. Bijvoorbeeld onze pizzadeeg rollers zijn niet interessant voor kleine ondernemers die 5/6 pizza’s op een avond verkopen, omdat deze beginnen bij een prijs van €1.500 begint. Kortom, u zult niet iedere soort mixers en deegmachines in ieder restaurant zien waar chefs zo nu en dan mixen of met deeg werken.

Waar worden mixers en deegmachines voor gebruikt?

Zoals al eerder benoemd verkopen wij meerdere mixers en deegmachines. Zo bieden wij u deegopbollers, deegmengers, deegrollers, deegportioneermachines en planeetmixers.

  • Een deegopbollers zorgen dat deegbollen snel en gecontroleerd rijzen hierdoor kan er een hogere productie gerealiseerd worden. Opbollen is een cruciaal onderdeel van het bereiden van brood. Een deegopboller werkt niet alleen goed voor brooddeeg, ook pastadeeg en pizzadeeg kan hierin worden verwerkt.
  • Deegmengers voegen lucht aan het deeg toe, uiteindelijk gaat het deeg meer samen hangen maar ook gladder worden. Uiteindelijk zal het afgewerkte product, bijvoorbeeld brood, lekkerder smaken.
  • Deegrollers rollen in een korte tijd deeg uit. Het scheelt tijd en versnelt het werkproces om het deeg niet handmatig maar door een machine te laten doen. Bakkers en chefs kunnen in de tussentijd andere voorbereidingen treffen.
  • Deegportioneerders zijn de perfecte machines voor het evenredig verdelen en rollen van deegballen. De etenswaren en bakkerijproducten zullen een mooier en consistent resultaat kan worden bereikt.

Advies op maat bij XXLhoreca over mixers en deegmachines

Mocht u nog vragen hebben met betrekking op mixers en deegmachines. Aarzel niet en neem contact op met één van onze collega’s. Wij staan van maandag tot en met vrijdag klaar om u te voorzien van advies over onze mixers en deegmachines.

Populaire categorieën: Keuken apparatuur | Deegopbollers | Deegmengers | Deegrollers | Deegportioneermachines | Planeetmixers

Enkelfähig Score

Dit product heeft een score van %score%, dit betekent dat het een positieve bedrage levert aan toekomstige generaties

Meer...