Horecatafelvoeten


De horecatafelvoeten en -tafelonderstellen uit ons aanbod bieden meer voordeel dan alleen de lage prijs.

Allereerst zijn de poten zeer stabiel én gemaakt van duurzame materialen. Ook zijn de voeten te monteren op diverse soorten tafelbladen uit ons assortiment. Zo heeft u in een handomdraai de mooiste combinaties van poten en tafelonderstellen in huis.

Heeft u tafelvoeten en tafelbladen bij ons besteld, maar wilt u dat de volledige tafelvoet-tafelblad combinatie vooraf gemonteerd is? Hier kunnen wij uiteraard voor zorgen.

Gebruik de filters om u te helpen kiezen!

Filter

Sorteer op

12 mnd garantie
12 mnd garantie
12 mnd garantie
12 mnd garantie
12 mnd garantie
Aluminium statafelpoot | 480x720(H)mm Bolero

€ 170,60 * Excl.

12 mnd garantie
horeca-specialist
Uw Horecaspecialist
Ervaren productspecialisten!
secure-payments
Veilig betalen
Via een beveiligde omgeving
guarantee
Voor de professional
én voor de hobbychef
free-delivery
Gratis levering
Op orders > €75 Ex. BTW

Horecatafelvoeten van XXLhoreca


De meeste horecatafelvoeten zijn gemaakt van aluminium en zijn verkrijgbaar in verschillende maten. De lage tafelvoeten tot 48 cm zijn geschikt als salontafel en te combineren met tafelbladen tot 800 mm.

Heeft u liever hogere tafels? Dan zijn de voeten tot 68 cm ideaal. In combinatie met de tafelbladen zijn de aluminium voeten ideaal als salontafel en zowel binnen als buiten te gebruiken.

Gaat u voor een modern ogende tafel? Kijk dan eens naar de gietijzeren tafelvoeten. Deze zijn ook verkrijgbaar in verschillende maten. Heeft u een eetgelegenheid met een chique en klassiek interieur? Dan zijn de klassieke gietijzeren tafelvoeten uit ons assortiment de perfecte match. Deze zijn goed te combineren met de tafelbladen van Bolero en Topalit.

Welke horecatafelvoeten moet ik kiezen?

Heeft u al mooie tafelbladen aangeschaft en zoekt u bijpassende horecatafelvoeten, maar komt u er nog niet helemaal uit? We helpen u uiteraard graag. We staan 24/7 voor u klaar om uw vragen te beantwoorden of om u van advies te voorzien.

  • pro-kitchen1