Terrasverwarmers


Uw gasten lekker lang laten nazomeren? Dat kan met behulp van onze terrasverwarmers. Ons ruime assortiment terrasverwarmers bestaat uit diverse typen en formaten, allemaal geselecteerd op basis van veiligheid en gebruiksgemak. Sommige terrasverwarmers zijn voorzien van stevige wieltjes zodat ze makkelijk verrijdbaar zijn. Uiteraard beschikken wij ook over terrasheaters die u kunt monteren op buitenmuren en de meest moderne gas-heaters.

Organiseert u een feest of partij in de buitenlucht en wilt u zorgen dat uw gasten het aangenaam hebben maar niet gelijk complete systemen aankopen? Al onze terrasverwarmers zijn ook te huur voor een vast laag maandbedrag.

xxlhoreca.com Reviews with ekomi.nl
Gebruik de filters om u te helpen kiezen!
Uw Horecaspecialist
Ervaren productspecialisten!
Voor de professional
én voor de hobbychef
guarantee Advies op maat
Van uw persoonlijke expert

Terrasverwarmers van XXLhoreca


De praktische verrijdbare terrasverwarmer van Bartscher heeft een uitstekende hoogte om een groot terras van bovenaf te verwarmen. Deze terrasverwarmer is standaard voorzien van een ontstekingsbeveiliging inclusief een stabiele basis waardoor de heater niet zomaar kan omvallen en stabiel staat in de wind.

Welke terrasverwarmer moet ik kiezen?

We kunnen het ons voorstellen dat het lastig is om de beste terrasverwarmer voor uw terras te kiezen. We helpen uiteraard graag met het maken van de keuze. We staan daarom 24/7 voor u klaar om uw vragen te beantwoorden of om u van advies te voorzien.

  • Terrasverwarmers