Bel ons:+31(0)756151433
Gratis verzending vanaf €100,-
25.000+ Producten
Het Totaalpakket
Met expertise naar succes
Wij zorgen voor u!
| Bedrijf
Naar de startpagina

Gastronorm uitschepwagens


Onze Gastronorm uitschepwagens zijn gemaakt van hoogwaardig roestvast staal en verkrijgbaar in diverse maten, maar zijn altijd geschikt voor de Gastronorm (GN).

Alle gangbare Gastronormbakken kunnen eenvoudig naast elkaar in de wagen worden geschoven en ook weer worden verwijderd. Door het eenvoudige ontwerp en de goede bereikbaarheid is het bedienen en verwijderen met ovenhandschoenen of met uw blote handen geen probleem. Zorg er alleen wel voor dat u alleen koude of lauwe Gastronormbakken met etenswaren met uw blote handen erin zet of uitneemt.

xxlhoreca.com Reviews with ekomi.nl
Gebruik de filters om u te helpen kiezen!
Horecaspecialist Uw Horecaspecialist
Ervaren productspecialisten!
Voor de professional
én voor de hobbychef
guarantee Advies op maat
Van uw persoonlijke expert

Gastronorm uitschepwagens van XXLhoreca


Er zijn veel verschillende soorten trolleys waar gastronormbakken in passen. Echter verschillen de modellen en de doeleinden waar ze voor gebruikt worden onwijs. Gastronorm uitschepbakken worden veelal voor Cook & Chill keukens, maar ook Cook & Serve keukens gebruikt. Meer daar over onder het kopje “Wie gebruiken RVS gastronorm uitschepwagens?” Voordat u de gastronorm uitscheptrolleys kunt utiliseren moet u uiteraard wel gastronormbakken tot uw beschikking hebben. Mocht u deze niet hebben of u wilt uw assortiment aanvullen met hoogwaardige nieuwe RVS gastronormbakken dan adviseren wij u een kijkje te nemen in onze: Gastronorm en andere bakken.

Onze Gastronorm uitschepwagens zijn gemaakt van hoogwaardig roestvast staal en verkrijgbaar in diverse maten, maar zijn altijd geschikt voor de Gastronorm (GN). Alle gangbare Gastronormbakken kunnen eenvoudig naast elkaar in de wagen worden geschoven en ook weer worden verwijderd. Door het eenvoudige ontwerp en de goede bereikbaarheid is het bedienen en verwijderen met ovenhandschoenen of met uw blote handen geen probleem. Zorg er alleen wel voor dat u alleen koude of lauwe Gastronormbakken met etenswaren met uw blote handen erin zet of uitneemt.

Ook hebben wij andere soorten transportwagens binnen het ons assortiment zoals regaal wagens, wat een alternatief op gastronorm uitschepwagens is. In grotere organisaties en keukens worden zij zelfs in combinatie met elkaar gebruikt. De fabrikanten die onze transportwagens en gastronorm uitschepwagens produceren zijn genormeerde fabrikanten zoals Mobile Containing.

Vraag en antwoord over gastronorm uitschepwagens:

Wat voor verschillende modellen gastronorm uitschepwagens zijn er?

Om te beginnen zijn al onze RVS gastronorm uitschepwagens met vier zwengelwielen waarvan er minimaal twee met een rem zijn uitgerust. Hierdoor zijn de gastronorm uitscheptrolleys zeer wendbaar en mobiel. Daarnaast hebben alle modellen een allround bumber, iedere GN uitschepwagen heeft vier zwarte stoothoeken.

Misschien wel het allerbelangrijkste criterium dat u in overweging moet nemen is de capaciteit van de GN uitscheptrolleys. De vraag voor u is dan: hoeveel gastronormbakken moeten er in de kar passen en van welk formaat zijn de GN containers? Bijvoorbeeld in ons kleinste roestvrijstalen GN uitschepwagen kunnen in het bovenframe 2 gastronormbakken 1/1 GN, in het onderframe kunnen 2 x 3 gastronormbakken 1/1 Gn met maximale diepte van 100 mm geplaatst worden op 2 x 3 paar geleiders. In ons grootste innox gastronorm uitschepwagen kunnen in het bovenframe 4 gastronormbakken 1/1 GN, in het onderframe kunnen 4 x 3 gastronormbakken 1/1 Gn met maximale diepte van 100 mm geplaatst worden op 4 x 3 paar geleiders. Tot slot heeft u de mogelijkheid om te kiezen voor een extra opzet waarin nog eens 4 inzetbakken 1/1 Gn kunnen worden geplaatst.

Als laatste, de afstand tussen de afzonderlijke niveaus in de uitschepwagen is groot genoeg zodat de containers nog voldoende luchtuitwisseling tussen zich hebben zodat ze elkaar niet te veel beïnvloeden.

RVS gastronorm uitschepwagens, Bains Mariewagens, of Regaalwagens?

Zoals hierboven beschreven kunt u zich bedenken dat RVS gastronorm uitschepwagens vrijwel lijken op bains mariewagens of regaalwagens. Namelijk, deze andere transportwagens en serveerwagens zijn ook van RVS gemaakt en hebben ook zwengelwielen. Maar er zijn wel degelijk duidelijke verschillen tussen deze drie transport- en serveerwagens. Namelijk RVS gastronorm uitschepwagens zijn geheel open en hebben geen ingebouwd verwarmsysteem zoals bains marie. Op het moment dat u uw GN containers wilt afsluiten zult u dat zelf met de daarvoor bestemde deksels moeten doen of bijvoorbeeld afdekfolie. Bovendien zijn innox gastronorm uitschepwagens breder en lager dan regaalwagens. Hierdoor kunt u makkelijker ‘uitscheppen’ en serveren.

Als laatste zijn de gastronorm uitschepwagens zeer gemakkelijk te reinigen doordat er geen onbereikbare hoekjes en-/of zijdes zijn.

Wie gebruiken RVS gastronorm uitschepwagens?

Gastronorm bakken uitschepwagens worden veelal gebruikt in keukens waarin chefs warm voedsel na het koken of gaar maken zo snel mogelijk gekoeld moeten worden. Daarnaast gebruiken chefs de karren ook op momenten waarin warme en-/of koude maaltijden direct na de bereiding of toebereiding worden geserveerd. Sommige chefs hebben zelfs standaard een uitschepwagen of regaalwagen in de koelcel staan. Zij gebruiken deze GN container uitschepwagens als mobiele opbergrekken waardoor ze efficiënt gebruik kunnen maken van de koelruimte. In essentie zijn gastronorm uitschepwagens dus multifunctioneel. GN uitschepwagens kunt u net als regaalwagens dus voor verschillende doeleinden gebruiken:

  • Als extra opbergruimte in de professionele horecakeuken of bereidingskeuken
  • Om gerechten van de keuken naar de serveerruimte te vervoeren
  • Als retourwagen voor dienbladen in de kantine

Advies over grastronorm uitschepwagens bij XXLhoreca

Weet u al welke Gastronorm uitschepwagen aansluit bij uw wensen? Of heeft u juist geen idee wat uw behoefde zijn; wat u precies nodig heeft? Zijn er nog onbeantwoorde vragen waar wij u mogelijk mee kunnen helpen of wilt u graag advies? Neem dan contact met één van onze collega’s op van de klanten service op. We zijn van maandag tot en met vrijdag bereikbaar om uw vragen te beantwoorden en om u van advies te voorzien over onze gastronorm uitschepwagens.

Populaire categorieën: RVS | RVS serveerwagens en transportwagens | Serveerwagens | Transportwagens | RegaalwagensAfruimwagens

Enkelfähig Score

Dit product heeft een score van %score%, dit betekent dat het een positieve bedrage levert aan toekomstige generaties

Meer...