Bel ons:+31(0)756151433
Gratis verzending vanaf €100,-
25.000+ Producten
Het Totaalpakket
Met expertise naar succes
Wij zorgen voor u!
| Bedrijf
Naar de startpagina

Voedselstickers


Voedselstickers, ook wel voedseletiketten of voedsellabels genoemd, zorgen op een eenvoudige manier voor een overzicht van het opgeslagen voedsel. Door het correcte gebruik van de stickers verlaagt u het afvalpercentage en zorgt u voor een verbetering van de rentabiliteit.

Ook de HACCP-regelgeving verplicht u ertoe om deze stickers te gebruiken. De stickers die wij aanbieden zijn volledig in overeenstemming met die betreffende regelgeving.

xxlhoreca.com Reviews with ekomi.nl
Gebruik de filters om u te helpen kiezen!
Horecaspecialist Uw Horecaspecialist
Ervaren productspecialisten!
Voor de professional
én voor de hobbychef
guarantee Advies op maat
Van uw persoonlijke expert

Voedselstickers van XXLhoreca


Oplosbare voedselstickers

De oplosbare voedselstickers van Vogue zijn eenvoudig te verwijderen. De stickers lossen namelijk op als deze worden ondergedompeld in water.

Labeldispensers

Om orde te houden in de keuken is het fijn als alle stickers overzichtelijk bij elkaar zijn en blijven. XXLhoreca heeft daarom ook dispensers voor voedseletiketten in het assortiment opgenomen.

Welke voedselstickers moet ik kiezen?

De voedselstickers dienen allemaal hetzelfde doel, maar toch zijn er kleine verschillen op te merken. We begrijpen dat het hierdoor lastig kan zijn om de beste optie voor uw bedrijf te kiezen. Daarom staan wij 24/7 voor u klaar om u alles te vertellen over de producten die wij aanbieden en om u een advies op maat te geven.

Populaire categorieën: Vaatwassen en hygiëne | Overige categorieën | Insectenverdelgers | Hygiëne containers | Antisliptegels

Enkelfähig Score

Dit product heeft een score van %score%, dit betekent dat het een positieve bedrage levert aan toekomstige generaties

Meer...