Garderoberekken


Heeft u garderoberekken nodig voor uw hotel, uw restaurant of uw evenementenlocatie? Wij beschikken over een zeer stabiele en stevige ergonomische garderoberekken inclusief trolleys om meerdere rekken tegelijkertijd te vervoeren.

Een garderoberek van 1 meter is ideaal voor de wat kleinere opstelplaatsen en kan op maat geschakeld worden met andere rekken door middel van handige koppelpunten. Het rek beschikt over stevige wieltjes en is demontabel. De grote trolley voor 10 garderoberekken van 1 meter is een handig hulpmiddel voor het efficiënt transporteren van de rekken.

Gebruik de filters om u te helpen kiezen!

Filter

Sorteer op

12 mnd garantie
12 mnd garantie
Garderobehanger | Per 10 Stuks Bolero

€ 20,10 * Excl.

12 mnd garantie
12 mnd garantie
Garderoberek Event 2m | 104 Haakjes Veba

€ 390,00 * Excl.

12 mnd garantie
Garderoberek Event 1m | 48 Haakjes Veba

€ 300,00 * Excl.

12 mnd garantie
horeca-specialist
Uw Horecaspecialist
Ervaren productspecialisten!
secure-payments
Veilig betalen
Via een beveiligde omgeving
guarantee
Voor de professional
én voor de hobbychef
free-delivery
Gratis levering
Op orders > €75 Ex. BTW

Garderoberekken van XXLhoreca


Wij houden van praktische en hoogwaardige oplossingen én we houden ervan als ze goedkoop zijn. Dus wilt u de jassen van uw gasten slim opbergen en tegelijkertijd geld besparen? Neem dan snel een kijkje tussen de garderoberekken die wij aanbieden.

Welk garderoberek moet ik kiezen?

Het belangrijkste om naar te kijken bij een garderoberek is uiteraard de capaciteit. Heeft u veel stukken om op te hangen? Kies dan voor een rek met meer ruimte.

Heeft u nog vragen over de garderoberekken en kunnen wij met u meedenken? Dan horen we het graag. We zijn 24/7 bereikbaar om uw vragen te beantwoorden en om u van advies te voorzien.

  • Garderoberekken