Uw Horecaspecialist
Veilig betalen
Voor de professional
Advies op maat
| Bedrijf
Naar de startpagina

Garderoberekken


Heeft u garderoberekken nodig voor uw hotel, uw restaurant of uw evenementenlocatie? Wij beschikken over een zeer stabiele en stevige ergonomische garderoberekken inclusief trolleys om meerdere rekken tegelijkertijd te vervoeren.

Een garderoberek van 1 meter is ideaal voor de wat kleinere opstelplaatsen en kan op maat geschakeld worden met andere rekken door middel van handige koppelpunten. Het rek beschikt over stevige wieltjes en is demontabel. De grote trolley voor 10 garderoberekken van 1 meter is een handig hulpmiddel voor het efficiënt transporteren van de rekken.

xxlhoreca.com Reviews with ekomi.nl
Gebruik de filters om u te helpen kiezen!
Horecaspecialist Uw Horecaspecialist
Ervaren productspecialisten!
Voor de professional
én voor de hobbychef
guarantee Advies op maat
Van uw persoonlijke expert

Garderoberekken van XXLhoreca


Wij houden van praktische en hoogwaardige oplossingen én we houden ervan als ze goedkoop zijn. Dus wilt u de jassen van uw gasten slim opbergen en tegelijkertijd geld besparen? Neem dan snel een kijkje tussen de garderoberekken die wij aanbieden.

Welk garderoberek moet ik kiezen?

Het belangrijkste om naar te kijken bij een garderoberek is uiteraard de capaciteit. Heeft u veel stukken om op te hangen? Kies dan voor een rek met meer ruimte.

Heeft u nog vragen over de garderoberekken en kunnen wij met u meedenken? Dan horen we het graag. We zijn 24/7 bereikbaar om uw vragen te beantwoorden en om u van advies te voorzien.

Enkelfähig Score

Dit product heeft een score van %score%, dit betekent dat het een positieve bedrage levert aan toekomstige generaties

Meer...