Bel ons:+31(0)756151433
Gratis verzending vanaf €100,-
25.000+ Producten
Het Totaalpakket
Met expertise naar succes
Wij zorgen voor u!
| Bedrijf
Naar de startpagina

Poleermachines


Onze poleermachines zijn afkomstig van gerenommeerde merken zoals Bartscher. De machines beschikken over allerlei handige functies waardoor bestek of glazen zeer efficiënt en zeer snel worden gereinigd. Een groot voordeel is ook dat u deze items buiten de normale vaatwaswerkzaamheden houdt. Zo kan er ook geen bestek achterblijven in de vaatwasser.

xxlhoreca.com Reviews with ekomi.nl
Gebruik de filters om u te helpen kiezen!
Horecaspecialist Uw Horecaspecialist
Ervaren productspecialisten!
Voor de professional
én voor de hobbychef
guarantee Advies op maat
Van uw persoonlijke expert

Poleermachines van XXLhoreca


Bestek poleren

De verrijdbare bestekpoleermachine van Diamond kan op elk ogenblik en op elke plek worden ingezet. Deze machine beschikt over een capaciteit van zeven- tot achtduizend bestekitems per uur.

Glazen poleren

Een glazen poleermachine van Bartscher kan uitkomst bieden als u glazen echt stralend schoon wilt houden. Door zijn eenvoudige bediening en met vijf roterende rollen die ondersteund worden door een warme lucht-ventilator zullen uw glazen binnen twee seconden weer glanzen.

Welke poleermachine moet ik kiezen?

Het kiezen van de juiste poleermachine kan lastig zijn, maar we helpen u graag. Wij staan 24/7 voor u klaar om u alles te vertellen over de machines die wij aanbieden en om u een advies op maat te geven.

Enkelfähig Score

Dit product heeft een score van %score%, dit betekent dat het een positieve bedrage levert aan toekomstige generaties

Meer...