Bel ons:+31(0)756151433
Gratis verzending vanaf €100,-
25.000+ Producten
Het Totaalpakket
Met expertise naar succes
Wij zorgen voor u!
| Bedrijf
Naar de startpagina

Vaatwassertoebehoren


Naast de vaatwaskorven heeft u misschien nog andere accessoires voor uw vaatwasser nodig. Bij XXLhoreca bieden wij daarom diverse vaatwassertoebehoren aan.

XXLhoreca heeft de volgende vaatwassertoebehoren in het assortiment:

  • Doseersystemen
  • Onderstellen
xxlhoreca.com Reviews with ekomi.nl
Gebruik de filters om u te helpen kiezen!
Horecaspecialist Uw Horecaspecialist
Ervaren productspecialisten!
Voor de professional
én voor de hobbychef
guarantee Advies op maat
Van uw persoonlijke expert

Vaatwassertoebehoren van XXLhoreca


Doseersystemen

U kunt bij ons terecht voor doseersystemen voor de vaatwassers van Rhima. Deze speciale doseersystemen zijn geschikt voor was- en naglansmiddelen. Met vaatwasmiddelen als de ‘Pro Wash Rinse’ van Rhima beschermt u uw vaat, die in de bijbehorende doorschuifvaatwassers wordt schoongemaakt, veel beter tegen kalkaanslag.

Het Mono 50 doseersysteem van Rhima is geschikt voor de Pro Wash Liquid en Pro Wash Rinse vaatwasmiddelen. Pro Wash Liquid is een sterk alkalisch, chloorhoudend, vloeibaar vaatwasmiddel. Pro Wash Rinse is een neutraal naspoelmiddel voor de Rhima vaatwasmachines. Uiteraard kan het zijn dat u niet exact weet welk doseersysteem bij welk systeem past en welke glansmiddelen geschikt zijn voor uw vaat. Daar kunnen wij u uiteraard bij helpen.

Onderstellen voor vaatwassers

U kunt bij ons terecht voor onderstellen van robuuste materialen. Door gebruik te maken van een onderstel kunt u de apparatuur op stahoogte bedienen. Een onderstel zorgt ervoor dat de ergonomie sterk wordt verbeterd.

In ons assortiment hebben wij ook de benodigde reinigingsmiddelen, waterontharders en -filters en osmose-installaties in ons aanbod.

Welke vaatwassertoebehoren moet ik aanschaffen?

Weet u niet zeker welk toebehoren voor de vaatwasser u het beste zal helpen bij het uitvoeren van de taken? Wij helpen u graag bij uw keuze en staan 24/7 voor u klaar om u te informeren en te adviseren over de vaatwassertoebehoren die wij aanbieden.

Enkelfähig Score

Dit product heeft een score van %score%, dit betekent dat het een positieve bedrage levert aan toekomstige generaties

Meer...