Bel ons:+31(0)756151433
Gratis verzending vanaf €100,-
25.000+ Producten
Het Totaalpakket
Met expertise naar succes
Wij zorgen voor u!
| Bedrijf
Naar de startpagina

Koelplaten


Koelplaten zijn bijzonder handig voor allerlei gelegenheden. Of u nu een buffet organiseert of de koelplaat gebruikt voor in de keuken, deze komt overal van pas. Een duurzame koelplaat moet geschikt zijn om voor langere tijd te koelen. Daarnaast is het verstandig om materiaal te kiezen, zoals rvs, dat eenvoudig schoon te houden is. In ons assortiment vindt u diverse koelplaten van hoogwaardig roestvast staal die zeker aan deze vereisten voldoen.

xxlhoreca.com Reviews with ekomi.nl
Gebruik de filters om u te helpen kiezen!
Horecaspecialist Uw Horecaspecialist
Ervaren productspecialisten!
Voor de professional
én voor de hobbychef
guarantee Advies op maat
Van uw persoonlijke expert

Koelplaten van XXLhoreca


Waar worden koelplaten voor gebruikt?

Koelplaten zijn onmisbaar wanneer u veel met vers voedsel werkt, zoals fruit, groenten, vis, kaas en vlees. De platen zijn geschikt om op een stevig onderstel te plaatsen en kunnen zowel in de horecakeuken als het restaurant gebruikt worden. U kunt de koelplaten bijvoorbeeld gebruiken voor buffetten. Vaak liggen deze in een tafel, overkoepeld met een hoestscherm, zoals een saladebar of koelbuffet.

De koelplaten zijn opgebouwd uit een kern van EPS en een buitenkant van aluminium. Hierdoor wordt er een koelcapaciteit gegarandeerd die minimaal 3 uur lang op 8 graden blijft.

Diverse soorten koelplaten

Er bestaan diverse soorten koelplaten, geschikt voor allerlei situaties. Zo vindt u bij ons allerlei rechthoekige koelplaten geschikt die voldoen aan de Gastronorm maten. Deze platen zijn verkrijgbaar in de maten 1/6, 1/4, 1/3, 1/2, 1/1. Door de grote diversiteit aan maten zijn deze ideaal te combineren met onderstellen voor koelplaten, Gastronormbakken en andere Gastronorm artikelen.

Ook in ons assortiment: een ronde koelplaat van aluminium. Deze koelplaat is bijvoorbeeld perfect voor het koelhouden van verse jus d’orange in een buffetrestaurant.

Koelplaten van betrouwbare leveranciers

Bij ons koopt u koelplaten van betrouwbare leveranciers die hun naam zeker waar hebben gemaakt in de horecawereld. Merken als Diamond, Combisteel en Saro zijn toonaangevend op het gebied van producten met de beste kwaliteit en betrouwbare materialen. De koelplaten zijn waterdicht, slijtvast, roestvast, stevig en daardoor zeer duurzaam. Een aankoop waar u nog jarenlang van kunt genieten in uw horecakeuken.

Twijfelt u tussen diverse koelplaten?

Heeft u nog vragen voor ons of wilt u advies over de koelplaten uit ons assortiment? Neem dan contact met ons op. We staan 24/7 voor u klaar om uw vragen te beantwoorden en om u van advies te voorzien.

Populaire categorieën: Koelen en vriezen | Buffetkoelers | Gekoelde Bain-Marie Eilanden | | Koelplaten | Gekoelde Bain-Marie Platen/Inbouw | Slush Puppy Machines | Drankendispensers | Koude Dranken Dispensers | Mobiele Koelingen En Koelboxen

Enkelfähig Score

Dit product heeft een score van %score%, dit betekent dat het een positieve bedrage levert aan toekomstige generaties

Meer...