Uw Horecaspecialist
Veilig betalen
Voor de professional
Advies op maat
| Bedrijf
Naar de startpagina

Gekoelde bain-marie eilanden


Wij beschikken over een groot assortiment bain-marie eilanden, waaronder ook een aantal gekoelde bain-marie eilanden. Deze gekoelde buffeteilanden zijn voorzien van moderne koeltechnieken.

Bain-marie eilanden zijn een zeer efficiënte toevoeging aan uw restaurant. Het eiland bestaat uit een rvs-onderstel met opslagruimte voor bijvoorbeeld borden en bestek. In het eiland kunt u verschillende Gastronormbakken kwijt om gerechten in te presenteren.

xxlhoreca.com Reviews with ekomi.nl
Gebruik de filters om u te helpen kiezen!
Horecaspecialist Uw Horecaspecialist
Ervaren productspecialisten!
Voor de professional
én voor de hobbychef
guarantee Advies op maat
Van uw persoonlijke expert

Gekoelde bain-marie eilanden van XXLhoreca


Het gekoelde bain-marie eiland van Diamond heeft een elegant en tijdloos ontwerp. Het onderstel van dit gekoelde bain-marie eiland heeft een handige opslagruimte voor borden en bestek. De schappen zijn geheel uitgevoerd in roestvast staal en deze specifieke bain-marie beschikt tevens over een scherm van gehard glas. De volledige bain-marie tafel is gemakkelijk verplaatsbaar door de vier stevige zwenkwielen.

Waarvoor zijn bain-marie eilanden geschikt?

Heeft u een wokrestaurant, een wegrestaurant, een buffetrestaurant of bent u deze aan het opstarten? Dan komen de bain-marie eilanden wellicht erg van pas. Doordat er handige openingen aan zowel de voor- als achterzijde zijn gemaakt, is het voor uw gasten eenvoudig om zelf op hygiënische wijze eten op te scheppen.

Welk gekoeld bain-marie eiland moet ik kiezen?

Wij begrijpen dat het online kopen van gekoelde bain-marie eilanden vragen over bijvoorbeeld technische specificaties met zich kan meebrengen. Neem bij vragen gerust contact met ons op. We staan 24/7 voor u klaar.

Populaire categorieën: Koelen en vriezen | BuffetkoelersKoelplaten Met Onderstel | Koelplaten | Gekoelde Bain-Marie Platen/Inbouw | Slush Puppy Machines | Drankendispensers | Koude Dranken Dispensers | Mobiele Koelingen En Koelboxen