Het seizoen voor outdoor activiteiten begint! Klik hier!

10% korting bij de start van het outdoorseizoen! Klik hier!

Bel ons:+31(0)756151433
Gratis verzending vanaf €100,-
25.000+ Producten
Het Totaalpakket
Met expertise naar succes
Wij zorgen voor u!
| Bedrijf
Naar de startpagina

Friet warmhoudbakken horeca

Friet, frites of patat… hoe we het ook noemen, u wilt graag dat dit warm en knapperig blijft. Wanneer de overige maaltijdgerechten even op zich laten wachten, houdt u de gebakken friet op de juiste temperatuur met de warmhoudapparaten van XXLhoreca.

xxlhoreca.com Reviews with ekomi.nl
Gebruik de filters om u te helpen kiezen!
Horecaspecialist Uw Horecaspecialist
Ervaren productspecialisten!
Voor de professional
én voor de hobbychef
guarantee Advies op maat
Van uw persoonlijke expert

Eenvoudig friet warmhouden met XXLhoreca

Bij XXLhoreca hebben wij warmhoudbakken en -apparaten van toonaangevende merken zoals Diamond en Bartscher in ons assortiment. De bakken voldoen aan geavanceerde technologieën voor het behouden van de warmte en krokante textuur van uw friet.

GN bakken van Diamond en Bartscher

Het Diamond warmhoudapparaat maakt gebruik van infraroodstralen om de friet warm en krokant te houden, zelfs gedurende langere periodes. Het merk Bartscher levert warmhoudapparatuur met keramische stralers, zoals de multifunctionele Serie700 met een open onderbouw voor extra veel opbergruimte.

De XXLhoreca frites warmhouders vallen allen onder de reguliere Gastronorm (GN) die gehanteerd wordt in diverse professionele horecaomgevingen. Onze GN bakken zijn verkrijgbaar in verschillende maten en capaciteiten, waardoor ze perfect aansluiten op uw specifieke behoeften en de eisen van uw keuken.

Ontdek warmhoudbakken van ons eigen merk XXLselect

Naast warmhoudbakken van kwaliteitsmerken als Diamond en Bartscher hebben wij ook ons eigen merk XXLselect. XXLselect biedt hoogwaardige warmhoudapparaten voor friet die voldoen aan de strenge eisen van professionele keukens. Met een focus op innovatie en kwaliteit biedt XXLselect een reeks warmhoudbakken en -apparaten die specifiek zijn ontworpen om friet op de perfecte temperatuur te houden, terwijl de krokante textuur behouden blijft. XXLselect warmhoudapparaten zijn betrouwbaar, duurzaam en vormen een ideale aanvulling op elke professionele keuken. Onze warmhoudbakken voldoen aan de hoogste normen voor het serveren van verse, knapperige friet aan uw klanten.

Duurzaamheid en prestaties van roestvrijstalen warmhoudbakken

Onze roestvrijstalen warmhoudbakken bieden een optimale combinatie van duurzaamheid en prestatie, waardoor ze essentieel zijn voor een uitmuntende culinaire ervaring in de horeca. Vervaardigd uit hoogwaardig roestvrijstaal, garanderen deze bakken niet alleen stevigheid maar ook een hygiënische opslag van diverse etenswaren, inclusief friet, groenten en andere gerechten. Hun veelzijdigheid maakt ze ideaal voor het verwarmen, bakken en presenteren van een breed scala aan menu-opties.

Het gebruik van roestvrijstaal waarborgt niet alleen een professionele uitstraling, maar maakt de bakken ook eenvoudig te reinigen en bestendig tegen corrosie . Ontworpen voor professioneel gebruik in horecagelegenheden, dragen deze bakken bij aan een gestroomlijnde en efficiënte werkomgeving waar kwaliteit en hygiëne cruciaal zijn. Of het nu gaat om het warmhouden van verse friet of het serveren van visgerechten, onze roestvrijstalen warmhoudbakken zijn onmisbare items in elke keuken die prioriteit geeft aan kwaliteit, hygiëne en veelzijdigheid.

Wat is het voordeel van warmhoudapparaten?

Een warmhoudbak dient als opslagruimte voor voedsel, zoals friet, groenten en andere gerechten. Hierbij is geen sprake van een directe warmtebron. Bij een warmhoudapparaat is dat wel het geval. Warmhoudapparaten genereren en behouden actief actief warmte, zoals met infraroodstralen of keramische stralers, om het voedsel warm te houden. Een warmhoudbak is dus voornamelijk voor opslag, terwijl een warmhoudapparaat een actievere rol speelt bij het handhaven van temperatuur en textuur, zoals de knapperigheid van friet, door gebruik te maken van specifieke warmtebronnen.

De veelzijdigheid van warmhoudbakken

Friet warmhoudbakken zijn niet alleen essentieel voor het behouden van de kwaliteit van friet, maar ook bijzonder veelzijdig in uw horecazaak. Naast het perfect warmhouden van friet, bieden deze bakken flexibiliteit voor buffetpresentaties in verschillende horecazaken. Ze houden niet alleen uw friet op temperatuur, maar ze kunnen ook dienen voor het presenteren van andere gerechten, zoals visgerechten, snacks, of andere warme hapjes. De aanpasbaarheid van friet warmhoudbakken maakt ze waardevol voor diverse horecazaken, of het nu gaat om een gezellig café of een grootschalig buffet in een restaurant. Dankzij hun veelzijdigheid bieden deze bakken de mogelijkheid om een breed scala aan gerechten warm en vers te houden, waardoor ze een onmisbaar onderdeel zijn van een goed functionerende horecakeuken en catering.

Waar moet ik op letten bij het kopen van horeca warmhoudbakken?

Bij de aanschaf van een horeca warmhoudbak voor uw bedrijf zijn er enkele belangrijke factoren om rekening mee te houden:

  • Capaciteit: Stem de capaciteit van de warmhoudbak af op uw dagelijkse productie van friet om voldoende opslagruimte te hebben zonder overtollige ruimte te verspillen.
  • Type warmtebron: Overweeg of infraroodstralen of keramische stralers het beste aansluiten bij uw behoeften en de gewenste kwaliteit van de friet.
  • Juiste temperatuurinstelling: Kies een apparaat dat te verwarmen is tot de juiste temperatuur. De juiste temperatuur is van groot belang om ervoor te zorgen dat uw friet op de optimale warmte blijft, zonder uit te drogen of te veel vocht vast te houden.
  • Keukenindeling: Beoordeel of de gekozen warmhoudbak past binnen uw beschikbare ruimte en keukenlay-out om efficiënt gebruik van de ruimte te waarborgen.
  • Voedselveiligheid en regelgeving: Controleer of de warmhoudbak voldoet aan voedselveiligheidsnormen en regelgeving om optimale hygiëne in uw keuken te waarborgen.

Hoe moet ik mijn warmhoudbakken onderhouden?

Het regelmatig onderhouden van uw warmhoudbak is essentieel om optimale prestaties en duurzaamheid te waarborgen. Een eenvoudige maar effectieve onderhoudsroutine omvat regelmatige reiniging na gebruik. Gebruik milde reinigingsmiddelen en zachte doeken om vuil, vet en voedselresten te verwijderen. Controleer ook regelmatig de staat van de afdichtingen, handvatten en andere onderdelen om ervoor te zorgen dat ze in goede staat verkeren voor een professionele presentatie.

Voor warmhoudbakken met specifieke warmtebronnen, zoals infraroodstraling of keramische stralers, is het aan te raden de handleiding te raadplegen voor specifieke reinigings- en onderhoudsinstructies. XXLhoreca biedt deskundig advies over het onderhoud van warmhoudbakken, waaronder die van het eigen merk XXLselect, om ervoor te zorgen dat ze optimaal blijven presteren gedurende hun levensduur, perfect passend in buffetten en presentaties in de horecaomgeving.

Kies het juiste warmhoudapparaat

Het vinden van de ideale warmhoudbak of -apparaat kan een uitdaging zijn. Bij XXLhoreca staan we klaar om u te begeleiden bij het kiezen van de juiste oplossing die past bij uw keukenindeling, de hoeveelheid friet die u wilt bewaren en andere vereisten die uniek zijn voor uw bedrijf. Onze deskundige klantenservice staat 24/7 voor u klaar om uw vragen te beantwoorden en u te voorzien van deskundig advies.

Voelt u zich vrij om contact met ons op te nemen voor hulp bij het selecteren van de ideale oplossing om uw friet warm te houden.

Enkelfähig Score

Dit product heeft een score van %score%, dit betekent dat het een positieve bedrage levert aan toekomstige generaties

Meer...