Bel ons:+31(0)756151433
25.000+ Producten
Het Totaalpakket
Met expertise naar succes
Wij zorgen voor u!
| Bedrijf
Naar de startpagina
  • header-slider-1
  • header-slider-1

Ontmoet het XXLhoreca team


Onze website is uniek! Het verhaal van kookliefhebbers Julian en Mark die de juiste producten voor hun restaurant niet konden vinden en een website wilden creëren waarmee alle professionals en particulieren in een paar klikken online toegang krijgen tot de beste restaurant-apparatuur! In de lijn van hun verhaal wilden Julian en Mark hun passie voor gastronomie doorgeven door zich te voorzien van alle keukenbenodigdheden tegen de beste prijzen! Wij hebben daarom zorgvuldig de beste leveranciers geselecteerd, de beste keukenapparatuur, de beste kwaliteit op de markt en vooral met voorkeurstarieven! Om u bij uw keuze te helpen, hebben wij op onze site de beste product experts geselecteerd. Ons team is er om u te helpen, te begeleiden en te adviseren gedurende uw hele ervaring bij ons. Wij stellen u hieronder voor aan onze opmerkelijke deskundigen!

Onze product experts & klantenservice team


Daniel Willmes

Algemeen directeur

Is er iets beters dan tijd doorbrengen met goede vrienden en lekker eten (en drinken!)? 

Ik ben blij dat ik met XXLhoreca kan bijdragen om onze klanten het juiste "keukengereedschap" te geven om vele gelukkige momenten voor ons allemaal te creëren!

Unieke kennis!

Onze productexperts staan tot uw beschikking om u met raad en daad bij te staan bij uw keuze van cateringmateriaal en benodigdheden. Ons team van gepassioneerde deskundigen is zorgvuldig geselecteerd voor hun kennis en hun deskundig oog! Zij zijn grondig opgeleid en hebben veel ervaring opgedaan tijdens hun jarenlange activiteit in de sector van de horeca- en hoteluitrusting. Aarzel niet langer en neem nu contact met hen op om de beste horeca apparatuur te vinden!

Enkelfähig Score

Dit product heeft een score van %score%, dit betekent dat het een positieve bedrage levert aan toekomstige generaties

Meer...