Bel ons:+31(0)756151433
25.000+ Producten
Het Totaalpakket
Met expertise naar succes
Wij zorgen voor u!
| Bedrijf
Naar de startpagina

Warmtebruggen


Een warmtebrug wordt in de horeca gebruikt om verse gerechten warm te houden.

Bij XXLhoreca kunt u terecht voor onder andere rvs-warmtebruggenmet infrarood. In ons assortiment van meer dan 75.000 producten vindt u hoogwaardige warmhoud apparaten van verschillende A-merken zoals Buffalo en Bartscher.Een rvs-warmtebrug is een onmisbaar item in de horecakeuken en vanwege de snelle opbouw van warmte door het infrarode licht ook nog eens gemakkelijk in gebruik

In ons aanbod vindt u handige GN 1/1 modellen en grotere formaten van wel meer dan 1 meter lang zoals de warmtebrug van Diamond of deze van Bartscher.

xxlhoreca.com Reviews with ekomi.nl
Gebruik de filters om u te helpen kiezen!
Horecaspecialist Uw Horecaspecialist
Ervaren productspecialisten!
Voor de professional
én voor de hobbychef
guarantee Advies op maat
Van uw persoonlijke expert

Warmtebruggen voor de horeca


We lichten graag één van onze favoriete warmtebruggen uit: de Hendi warmhoudbrug. De Hendi warmhoudbrug wordt gevormd door twee infraroodlampen en een rvs-uiterlijk. Zoals iedere warmtebrug, is dit model uitermate geschikt voor het warmhouden van voedsel. Deze variant is in hoogte verstelbaar, heeft een voltage van 230V en een wattage van 500W.

Andere warmhoud toppers uit ons assortiment zijn de warmtebruggen van Diamond. Deze zijn verkrijgbaar met en zonder onderstel.

Iedere warmhoudbrug uit ons aanbod is energiezuinig en biedt gemak en voordeel voor uw horecakeuken!

Welke warmtebrug heb ik nodig?

Welke warmtebrug past het beste bij uw horecakeuken? We denken daar graag over mee. Wij staan daarom 24/7 voor u klaar om uw vragen te beantwoorden en om u van advies te voorzien.

Veel gestelde vragen

Een warmtebrug werkt door een gelijkmatige warmtebron te bieden om gerechten warm te houden. Het bestaat uit een robuuste behuizing en kan worden gebruikt in verschillende horecatoepassingen.

Warmtebruggen zijn ideaal om gerechten gedurende een langere periode warm te houden zonder verlies van kwaliteit. Ze zijn energiezuinig en zorgen ervoor dat gerechten op de optimale temperatuur geserveerd kunnen worden.

Het onderhoud van uw warmtebrug is eenvoudig. Schakel het apparaat uit en laat het afkoelen voordat u het reinigt. Verwijder regelmatig vuil en resten en reinig de oppervlakken met een vochtige doek of spons.

XXLhoreca biedt warmtebruggen van toonaangevende merken zoals Bartscher en Hendi. Deze merken staan garant voor kwaliteit en betrouwbaarheid in de horeca.

Enkelfähig Score

Dit product heeft een score van %score%, dit betekent dat het een positieve bedrage levert aan toekomstige generaties

Meer...